یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر جراح متخصص زیبایی زنان دکتر مرجان راجی هست در بندر عباس من لابیا پلاستی انجام دادم پیششون جراحی عالی و خوب بود بدون هیچ درد و سوزشی بود تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون منم از اینستاگرامشون کاراشونو دیدم پیدا کردمشون ممنونم ازشون موبایلشونو دارم میفرستم براتون 09177569868
دکتر مرجان راجی متخصص و درمان بیماری زنان و معرفی میکنم بهتون در بندر عباس من و خواهرام همیشه تحت نظر دکتر راجی معاینه و چکاپ و تست پاپ اسمیر انجام میدیم سالیانه و سونوگرافی میکنیم و خانم دکتر صبور و با اخلاق و با تجربه زیاد هستن ادرس مطبشون چهار راه فاطمیه روبروی شیرینکده کوچه بینش 8 ساختمان پارسه
در بندر عباس دکتر مرجان راجی برای بیماری زنان و زایمان و بهتون پیشنهاد میکنم متخصص عالی من پریودی نامنظم داشتم 15 روز یه بار پریود میشدم تحت نظر خانم دکتر راجی درمان شدم و تنظیم کردن دوران قاعدگی منو و دکتر عالی و حرفه ای هستن با تشخیص دقیق ادرسشون بندر عباس چهار راه فاطمیه روبروی شیرینکده کوچه بینش 8 ساختمان پارسه شماره تلفن مطبشون 07632249322 شماره واتساپشون 09057120591
سلام گلم توروخدا جوابم بده من دنبال دکتر خوب هم واسه لابیاپلاستیم هم واسه روشن سازی خواهشا اگر جایی رفتی دکترش خیلی خفن بوده به من بگوووو درخواست دوستیم دادم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🥲🥲🥲