2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 77 پست
من نمیدونم چی تو دلشونه،حتی جاریم اگه خودش نیاد بچه هاشو می‌فرسته دم در گوش وایسن (اگه مهمونم بچه ند ...

عجب ،شوهرت باید بهشون بگه ،فقط شوهرت

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
چندباری یکی دوشب قبل ازاینکه مهمونی بدید خونواده همسرتون دعوت کنید بذاریدبیان دیگه وقتی شمامهمون دار ...

ای خواهر دس رو دلم نزار مگه واسشون مهمه .مثلا مهمون راه دور دارم خسته کوفته رسیدن ،اینا پا میشن میان تا ساعت دو شب هم نمیرن ولی خودشون که مهمون دارن در رو سه قفله میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خجالتیه. میگه خودشون باید شعور داشته باشن .مثلا داداشم میبینه که وقتی مهمون دارن مزاحمتون نمیش ...

جالبه ،تا ازدواج میکنن خجالتی میشن 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
جالبه ،تا ازدواج میکنن خجالتی میشن 

خجالبی که چه عرض کنم با خانوادش رودربایستی داره .خودم حس میکنم میخوان آمار فامیل و نحوه ی پذیرایی بگیرن .آخه یه جوری چپ چپ نگاه سفره میکنن و سر تکون میدن .من فقط اون لحظه آب میشم .آرزوم اینه که با مهمونم تنها باشم 

وااا خجالت نداره دارن میان پایین یا جلو درن بگو شرمنده الان مهمون دارم انشالا دفعه بعد میگم شما هم ب ...

برفرض هم بگیم .چشماشون چهارتا میشه و براشون جذاب‌تر، میگن مگه کیه که ما نباید بیام .میخایم بیایم یه سلام بکنیم و بعدجلو مهمونم میگن عروسمون نزاشت بیایم بهتون سلام کنیم این وسط فقط خودم و شوهرم خراب میشیم

بنظرم تنها راهش حرف زدن همسرته

بشین باهاش حرف بزن از راه احساس هم وارد شو بگو تو میتونی من چقدر دوست دارم مامان اینا میان خونمون اما وقتی مهمون دیگه آیی هست هم خونه جامون نمیشه هم اینکه من نمیتونم همزمان هر دو مهمونا مدیریت کنم بی‌احترامی بهسونه و فلان 

باهاشون صحبت کن ما مهمون داریم میان ما شرمنده نشویم و ...

رودروایسی رو بزار کنار در رو ببند وقتی می‌خوان بیان تو حرفی زدن شوهرت دفاع می‌کنه ازت  پررو ...

اگه در رو ببندم ،اون وقت  زن داداشم میگه چرا در رو واسه مادر شوهرت باز نمیکنی .جدای از این ایقدر میزنه تو در و اسم خودم و شوهرو بچه هامو صدا میزنه

بنظرم تنها راهش حرف زدن همسرته بشین باهاش حرف بزن از راه احساس هم وارد شو بگو تو میتونی من چقدر دوس ...

شوهرم میگه وقتی داداشام میان میشینن چطوری بهشون بگم پاشید برید .هزاربار تا حالا بهشون تیکه انداختیم که مهمون دارید مزاحمتون نمیشیم و از این جور حرفا .میدونید دلیل اصلی ناراحتیم اینه  که اگه دور از جون خودمو بچه هامم بمیریم یه لیوان واسم جابه جا نمیکنن اصلا نمیگن زندم یا مرده تو تمام بارداریام حتی در خونمم نزدن تا دوسه ماه بعد زایمانم که خیالشون راحت بشه که کاری برام انجام ندن ولی تا مهمون میاد کپه ای میریزن سرم