2777
2789
عنوان

بنظرتون حامله م؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 61 پست

طرف با بیشت بار حامله نمیشه 

نگران نباش نیستی

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خودشه تو این کارو نکن !زندگی بقیه به ما ربطی نداره 

من پسرم و هیچوقت نمیام دختر حداقل زیر ۲۱.۲۲ سال بگیرم

یذره درک و شعورم خیلی خوبه بقران

میخوام بدونم نامزد این کیه

من پسرم و هیچوقت نمیام دختر حداقل زیر ۲۱.۲۲ سال بگیرم یذره درک و شعورم خیلی خوبه بقران میخوام بدون ...

درضمن بعضی قومیت ها رسم و عرفشونه که دختر پسر تو سن کم ازدواج کنن

من پسرم و هیچوقت نمیام دختر حداقل زیر ۲۱.۲۲ سال بگیرم یذره درک و شعورم خیلی خوبه بقران میخوام بدون ...

خوب این به تو ربطی نداره دو نمیگیری یا نمیدن به بقیه ربطی نداره 

به سنی رسیده که تصمیم بگیره و مورد خوبه ازدواج میکنه 

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
خوب این به تو ربطی نداره دو نمیگیری یا نمیدن به بقیه ربطی نداره  به سنی رسیده که تصمیم بگیره و ...

اره با ۱۹ سال سن به سنی رسیده که بتونه تصمیم واسه خودش بگیره😂

یارو نه تجربه زندگی رو داره

نه جوانی کرده

نه ماشین داره

نه خونه داره

یعنی فقط وجودش هست

چی میگی تو

چرا ازینا فقط تو نی نی سایت میشه پیدا کرد کل ایران رو بگردی بزور پیدا میشه

چی بگم والا من ۲۶ سالمه 

۹۰ درصد هم دانشگاهیام و دوستای دبیرستانم تو همون ۱۸.۱۹ سالگی ازدواج کردن

والان بچه هم دارن

ما تو استانیم ولی چون کوردن بعضی خانواده ها وکورد ها زود ازدواج میکنن و این مسئله ای نیست که ما بخایم دخالت کنیم

چی بگم والا من ۲۶ سالمه  ۹۰ درصد هم دانشگاهیام و دوستای دبیرستانم تو همون ۱۸.۱۹ سالگی ازدواج ک ...

اون دانشگاهی که دختراش ۱۸ سالگی شوهر کردن رو زنده میخوام😂

چی میگی تو دختر

نمیشه عقاید رو تحمیل کرد هرکس ی نظری داره . 

من هم آدمی که توی سن کم ازدواج کرده دیدم خوشبخته هم دیدم که با ۱۹-۲۰ سال سن در حال طلاقه . بزرگسالا هم که میبینیم هستن جمعیتی که بعد از یکی دو سال طلاق میگیرن . 

من خودم نظرم اینه آدم باید مستقل بشه بعد ازدواج کنه حالا نظرات می‌تونه مختلف باشه .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اون دانشگاهی که دختراش ۱۸ سالگی شوهر کردن رو زنده میخوام😂 چی میگی تو دختر

خوشبختم هستن

الانم بچه داره ۲۰ خورده ای سالشونه

عقلشونم میرسه

اینا بستگی به رسم و رسومات خانوادگی داره

تو چرا ناراحتی؟

الان مثلا من شوهر نکردم چ گلی زدم به سر خانوادم!

تو این سن و سال دارم تک و تنها مهاجرت میکنم

اتفاقا بنظرم همدم داشته باشی اونم به صورت رسمی و حلال خیلیم خوبه