2777
2789
عنوان

بنظرتون حامله م؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 61 پست
اره با ۱۹ سال سن به سنی رسیده که بتونه تصمیم واسه خودش بگیره😂 یارو نه تجربه زندگی رو داره نه جوان ...

توو چی میگی تو خوبی اومدی تونی سایت سایت زنونه نظر میدی 

حداقل نامزد این به این درک رسیده که اینجا نیست

خودت شغلت چیه ولی اینجا

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
خوشبختم هستن الانم بچه داره ۲۰ خورده ای سالشونه عقلشونم میرسه اینا بستگی به رسم و رسومات خانوادگی ...

کار درست رو تو کردی که زیر ۲۰ سال شوهر نکردی و هنوزم خییییلی فرصت داری

هیچ عقل و منطق درستی ازدواج حداقل زیر ۲۰ سال رو تایید نمیکنه

تو از هر طرف به موضوع نگاه کنی اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو چی میگی تو خوبی اومدی تونی سایت سایت زنونه نظر میدی  حداقل نامزد این به این درک رسیده که ا ...

پسری که میاد دختر زیر ۲۰ سال رو میگیره مشخصه چه وضعیتی داره

کسی که دختر زیر ۲۰ سال میگیره از اون دختری که بهش شوهر کرده بدتره

این موضوع ساده درکش خیلی آسونه

متاسفانه باید سطح خودتو برسی کنی که تو تایپک بارداری به عنوان مرد حضور داری    

سایت که مال تو نیس

درسشو خوندم

زحمت واسه همین چیزی داری در موردش حرف میزنی کشیدم

و تونستم نظر مثبت بدم تو خیلی از تاپیکای بارداری

ولی اینجا دیدم یارو با ۱۹ سال سن چه وضعیتی داره نتونستم سکوت کنم

میخوام بدونم کسایی که زیر ۲۰ سال بدون هیچ فکر و هدفی میرن شوهر میکنن فازشون چیه و چی با خودشون فکر ک ...

خوب میکنیم ، به شما چه؟ 

تو خودت مشخصه ترشیدی .. نمیدونی چیکار کنی خودتم با این خزعبلات راضی می‌کنی 

زندگی خودمونه به خودمون مربوطه به شما چه؟

این حجم از سطح رو دیدم نتونستم چیزی نگم

واقعا میتونستی دهنتو ببندی و فکرای چرت و پرتتو بیرون نریزی . دلم خواسته شوهر کردم تورو سننه؟ آهااا شایدم کسی زنت نمیشه که اینجوری جلز و ولز می‌کنی 🤣🤣🤣

خوب میکنیم ، به شما چه؟  تو خودت مشخصه ترشیدی .. نمیدونی چیکار کنی خودتم با این خزعبلات راضی م ...

ترشیدی چیه من پسرم دختر خوب😂

خونه که نداری

ماشین که نداری

تجربه زندگی رو که نداری

جوانی که نکردی

درامد که نداری

شوهر کردنت چی میگه این وسط؟ چی فک کردی واسه خودت

واقعا میتونستی دهنتو ببندی و فکرای چرت و پرتتو بیرون نریزی . دلم خواسته شوهر کردم تورو سننه؟ آهااا ش ...

من خودم چند سال بیشتر باهات اختلاف ندارم که بخوام با سن کم یه کودک ۱۹ ساله رو بگیرم

میخوام بدونم نامزدت کیه اومده یه کودک رو گرفته

این واسم خیییلی جالبه

سایت که مال تو نیس درسشو خوندم زحمت واسه همین چیزی داری در موردش حرف میزنی کشیدم و تونستم نظر مثب ...

تاپیک ولی مال کنه اجازه نمیدن از چرت و پرتی بیاد بگی به تو واقعا ربطی ندارد چرا ازدواج کردم تمام هم سن سالای من اکثرا ازدواج کردن

این که ازدواج کردم بهتر از اینه که هر روز با یه پسر ایلون ویلون بشم تو کوچه خیابون ، بازم میگم به تو ربطی نداشت که اومدی نظر مزخرفتو گفتی حالام دهنتو ببند و از تاپیک من برو بیرون 

اگه زیادی حالیته به قول خودت باید بفهمی که سوال من زنونه بود و جای تو یکی اینجا نبود 

من خودم چند سال بیشتر باهات اختلاف ندارم که بخوام با سن کم یه کودک ۱۹ ساله رو بگیرم میخوام بدونم نا ...

نامزدم هرطور که باشه باز آدم بوده که زنش شدم عقل و شعور داشته مث تو بیکار نیس بیاد با زنا کل کل کنه 

و محض این که فضولیت برطرف شه میگم هم خونه داره هم ماشین دیگه فک نمیکنم باقیش به شما مربوط باشه 

تاپیک ولی مال کنه اجازه نمیدن از چرت و پرتی بیاد بگی به تو واقعا ربطی ندارد چرا ازدواج کردم تمام هم ...

مگه حتما باید با یه پسر باشی

چه تفکری داری تووووووو

چرا فکر میکنین حتما باید با یکی باشین

من تو اکثر همچین تاپیکایی نظر میدم چون درسشو خوندم و میتونم راهنمایی درست کنم

توم اگه وضعیتت اینقد داغون نبود راهنماییت میکردم

ترشیدی چیه من پسرم دختر خوب😂 خونه که نداری ماشین که نداری تجربه زندگی رو که نداری جوانی که نکرد ...

زندگی خودمه الان تو شدی کاسه داغ تر از آش آقای محترم؟

مردم چقد فضول شدنا

آخه به تو دلم خواسته تکیه کنم به شوهرم

آلات مثلا تو یکی خیییلی حالیته که اومدی تو نی نی سایت خودتو به رخ میکشی؟😂😂😂

مگه حتما باید با یه پسر باشی چه تفکری داری تووووووو چرا فکر میکنین حتما باید با یکی باشین من تو ا ...

فهمیدیم درس خوندی ولی مشخصه درسی که خوندی به کارت نیومده وگرنه میفهمیدی زندگی بقیه به تو مربوط نیست

نامزدم هرطور که باشه باز آدم بوده که زنش شدم عقل و شعور داشته مث تو بیکار نیس بیاد با زنا کل کل کنه& ...

نامزدت از تو داغون تره که اومده یه دختر بچه ۱۹ ساله رو گرفته

یعنی تو هر چی باشی نامزدت از تو داغون تره