2777
2789
عنوان

بچه ها گفتن قلب بچه تشکیل نشده

90 بازدید | 10 پست

ده روز رفتم سونو پنج هفته و پنج روز بود باز رفتم زد شیش هفته و یک روز! در صورتی که طبق عادت ماهانم باید هشت هفتم میبود!!! 

دکتر گفت قلبشم که تشکیل نشده سقط میشه! باز بهم شیاف داد که روزی بزنم و بعد یک هفته برم پیشش

الان نه درد دارم نه لک بینی! چقدر طول میکشه تا سقط بشه؟ 

چرا من هیچ علائمی ندارم!!!!!!!؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا فرصت داری صبر کن بعضی وقتا قلبش دیر تشکیل میشه دفعه بعدی هم رفتی سونو برو بهترین سونو شهرتون

من جای بدی رفتم گفت قلب نیست و سقط میشه و خیلی ناامیدم کرد یه کم صبر کردم بعدش رفتم بهترین سونوگرافی قشنگ صدای قلبشم برام گذاشت

بزار مطمئن بشی بعد فکر سقط باش

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

باز اقدام کردین برای بارداری؟ سقط خیلی درد داشت؟

راستش را میگم مرگ را به چشم دیدم مخصوصا وقتی پوچ باشه دردش بیشتر ولی خوب سریع رفتم بیمارستان تخلیه اش کردن ولی درد را تحمل کن ولی کورتاژ نکن

بارداری دومم سقط شد الان یک دختر دارم

فعلا فرصت داری صبر کن بعضی وقتا قلبش دیر تشکیل میشه دفعه بعدی هم رفتی سونو برو بهترین سونو شهرتون م ...

منم اتفاقا دارم مراعات میکنم ، ولی دکترم گفت رشد نکرده تعداد هفتت به زمان نمیخوره🥺 بعد گفت کمی خون  پایین بیرون ساک مشاهده شده! 

راستش را میگم مرگ را به چشم دیدم مخصوصا وقتی پوچ باشه دردش بیشتر ولی خوب سریع رفتم بیمارستان تخلیه ا ...

منم دکترم گفت رشد نکرده تعداد هفته ت به زمان آخرین عادت ماهانتو و حساب کتاب ما  نمیخوره🥺 بعد گفت کمی خون  پایین بیرون ساک مشاهده شده! 

الان بنظرتون من چیکار کنم؟

حتما آزمایش بتا بده بعد شیاف بذار چون الان خیلی زود برای اقدام به سقط دکتر به من گفت تا هفته دهم صبر ...

دکترم خیلی نا امیدم کرد 

گفت نود درصد سقط هست ولی تو این هفته رو هم برو شیاف بذار بعد سه شنبه بیا پیشم 

فکر کنم دلیل نا امیدیش همین بود که سن جنین به هفتش نمیخوره!!!