2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

535 بازدید | 20 پست

با شوهرم دعوا کردم سر هرچیزی گیر میده خسته شدم بخدا.....انقد بهم انگ خیانت میزنه و میگه اره تو حتما کارایی کردی بقران من هیچ کاری نکردم فقط قبل ازدواجم پسرخالم خواستگارم بود دوسش داشتم ولی نشد و هرکدومم رفتیم ازدواج کردیم.یه دوره خیلی کوتاه باهاش چت میکردم تموم این از این موضوع خبر دار شد حالا ب هر طریقی منم ادامه ماجرا رو بهش گفتم....امروز باز همون حرفای گذشته رو تکرار میکرد خسته شده بودم دیگه.

منم بهش گفتم بابات تا یه جای خلوت گیر میاورد میومد سمتم ماچ و بوسه داش باهام بهش گفتم تو از هیچکی نخوردی از بابات از خانواده خودت خوردی دیگه دعوامون بالا گرفت همه ریختن خونمون باباش هم مات مبهوت ب دست پام افتاد چرا گفتی.الانم باید برم خونه بابام خانواده شوهرم اومدن شوهرم رو بردن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

شوهرم میگفت اسلحه برمیدارم باباتو بابای خودم و تورو باهم میکشم آخرش هم خودمو میکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا علی واقعا پدرش ؟؟؟

اره ب هوای اینکه من مث باباتم تو دخترمی 

ولی خب چرا باید یه پدر دخترش رو بغل کنه رو لبش رو ببوسه

چرا باید خودش رو بهش بچسبونه ناز و نوازشش کنه 

اه ..حالم بد شد میزدی تو گوشش چندشت نشد

چرا مث چی پرتش کردم از خونم بیرون هزار فحش بهش دادم ولی مردک از رو نمیرفت 

توهم بد روبدتر کردی پدرشوهرت که مورد داره درسته ولی شوهرت همینجوری بد دل وبدبینه بکش بکش راه نندازه

دیگه طاقتم سر اومده بود نمیدونستم چیکار کنم 

باباش و مادرش اومدن خونمون باباش بهم فحش داد ک پدرسگ چرا با بچم دعوا داری منم بهش گفتم دهن تو ببند اگ دهنم باز بشه خیلی برات بد میشه دیگه تو دعوا بود نمیخواستم بگم فحشم داد عصبی شدم

چرا مث چی پرتش کردم از خونم بیرون هزار فحش بهش دادم ولی مردک از رو نمیرفت 

مرتیکه کثیف.خواستگار قبلیت روچجوری شوهرت فهمید.من شوهر یکی دونفر روکه میدونه قبلا خواستگارم بودن انقدر باهاشون بده