2777
2789
عنوان

امادگی برای کولونوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 34411 بازدید | 39 پست
چه خوب مسهل بخورم دل درد نمیگیرم؟؟؟

عزیزم دکترت اصلا خوب باشه هیچی‌نمیفهمی....کلا آندو کلو ۳۰‌دقیقه میشه...تازهههه مامان من ۳تا فیبرم‌هم داشت تو رکدش و دکتر درآورد...هیچی نفهمید...اصلا حتی ۰.۰۰۰۱ درد نداشت به خدا...

منم با نامزدم رقتم وقتی به هوش اومدم بهش گفتم‌نیشه دکتر پول گرفته یاشه انجام نداده باشه...😂 وقتی دکتر فیلمو بهم‌نشون داد باورم شد

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم گفتم ک بیمارستان دی دکتر حمصی

آهاااا نفهمیدم..... ببین من‌نمیشناسم دکترشو... اگه بیمه تکمیلی داری بیمه میده بعدش... اگه‌میخوای میلاد بری که هیچی واقعا اگه دوستمون‌میگه خوبه برو... اما اگه‌خواستی خصوصی بری و به دکترت شک داشتی نوری نیر خیلی کار آندو کلو  خوب انجام میده...هزینه مامانم شد ۱۲۰۰۰۰۰ تومان اگه اشتیاه نکنم...میتونی بازم زنگ بزی قیمت بگیری

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
تو بیمارستان میلاد پیش کدوم دکتر برم؟؟چجوری وقت بگیرم؟

ببين اگه بخواي بري ميلاد بايد حتما دكتراي اونجا برات بنويسن،من دكترم محسن نصيري طوسي بود،رفتم مطبش،خودش برام نوشت بعد همون جوري تو مطب بم گفت چه روزي برم ميلاد،اصلا خودم از بيمارستان جدا وقت نگرفتم،اونجام كه ديدن دكتر خود بيمارستان نوشته برام راحت نوبت دادن بهم

من آزی هستم✋🏻😁