2777
2789
عنوان

رسم شما برای عیدی بردن عروس چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23624 بازدید | 32 پست

عیدا خانواده داماد برا عروس طلا میبرن دگ ما ک برا داماد چیزی نخریدیم فقط عید نوروز بهش کادو دادیم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
چرا رسم به اين قشنگي     اينجا كه به نفعمونه بكشيم بيرون     البته از من كه گذ ...

😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم داریم عید اول خانواده داماد و فامیلهای درجه یک برای عروس کادو میبرن داماد طلا و بقیه بسته به ...

این رسم مجمه دیبه رو ما هم داریم  اما برا داماد عیدی در حد یه پیراهن میدیم نه بیشتر .بیشتر برا عیدی عروس سنگین برگذار میشه

این رسم مجمه دیبه رو ما هم داریم  اما برا داماد عیدی در حد یه پیراهن میدیم نه بیشتر .بیشتر برا ...

دقیقا ما هم رسممون مثل شماست

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

راستی یادم رفت

برای عید نوروز میوه و شیرینی و اجیل و برنج و مرغ و ماهی هم میبریم

میوه سه چهار نوع از هرکدوم یک جعبه

برنج یک گونی

مرغ و ماهی رو هم با یه مقدار برنج پخته میبریم

کلا باید یه سفره بندازیم خونه عروس

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

فکر کنم فقط ترکا از این رسما داشته باشن.

یه رسم دیگه که خیلی رو مخهکه ما ترکا داریم باید هر سال  برای مادر شوهر و خواهر شوهر عیدی ببریم این رسم تا موقعی که طرفین زنده هستن ادامه داره  

من عقدم و عید نوروز خانواده عروس هم باید عیدب بدن ب داماد ? بنظرتون چی بگیریم واسش? البته غیر از طلا ...

نه داماد و خانوادش برای شما عیدی میارن شما هم برای داماد جاعیدی میدین مثلا یه پیراهن و شلوار

خدایا مرسی        

خانواده داماد عیدی میارن فقط خانواده عروس میان میبینن خانواده داماد عیدی میدن فقط.خانواده عروس عیدی میبرن اونا باید کادو بدن خانواده داماد میان میبینن

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

ما عیدی دوماد میاره فامیلا دومادم کادو میدن رسممونم هست دوماد طلا بده من تا چن تا عیدی طلا گرفتم تا وقتی طلا تا ۱۳۰ رفت وقتی رفت بالاتر نذاشتم بیاره گفتم نمیخام بم پول میده ۱ تومن با میوه و گل و اینا

دوست دارم زندگیم