معده و گوارش برات نمیمونه منکه هر چقد قزص میخورم و امپول اندانسترون میزنم با همونم استفراغ تهوع سوزش شدید سر دل
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم💔 امیدوارم بسلامتی نی نی رو بغلت بگیری و زایمان خوبی داشته باشی🤍
مممممنون
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
ویتامین b بدنتون رو چک کنید و راجع به این مسئله با دکترتون صحبت کنید البته اگر انجام ندادید
من شنیدم مصرف سیرابی( میدونم ممکنه خوراکی نامطلوبی به نظر برسه) برای برطرف کردن این حالت هم خیلی خوبه البته اگر منع مصرف در بارداری ندارید
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
من الان باردارم اصلا حالت تهوع ندارم آدمای مختلف حالت هاشون فرق داره البته ۳ ماه اول یه ذره ممکنه اس ...
ممنمن دارم میمیرم میخوام خودمو خلاص کنم بخدا تو محل کارم بیچاره شدم یه نایلون دستمه همش عوق میزنم...