2777
2789

خیلی خستم روحم داغونه نمیدونم اصلا خوب میشم یا نه ،عاشق بچه بودم و هستم ولی وقتی فکر میکنم دلم میخواد بمیرم ،اخه چرا این فکر باید سراغ من بیاد ،چرا نباید از وجود بچم لذت ببرم چرا فکر میکنم تو استخر باردار شدم ،خیلی مسخرست مگه نه ، همش میگم ای کاش سقط میکردم ،اینجوری هم من راحت میشدم هم بچم 

اگه شما جای من بودین چکار میکردین ایا سقط میکردین 

واقعا روحم خست افسرده شدم ،حق من این نبود به خدا 

بعد زایمان این فکر اومد ؟ 

دوستمم فکر میکنه دکترا بچشو ساختن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روانشناس و روانپزشک برای درمان این بیماری کنار شما هستن و کمکتون میکنن

مراجعه کن حتما🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ن بعد بارداری هنوز زایمان نکردم

آخه علمی هم این اتفاق نمیفته ولی چون وسواسه باید دکتر قانعت کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نمی دونم بخندم یا گریه کنم 🥲🥺

منم وسواس فکری دارم 

همش توهم بیماری دور و بری هام رو دارم 

جگرم داره میسوزه 

اگه میشه برای سلامتی شون دعااا کنید🥺

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

ن بعد بارداری هنوز زایمان نکردم

بیخچال بابایی تو استخر حامله شده احتمالا ذهنت از ی چیزی ناراحته اینجور بروز کرده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده