2777
2789

از کجا بفهمم از نظر جنسی گرمم یا نه ؟ 

تو معاشقه با نامزد سابقم تحریک نمیشدم یا خیلی خیلی کم این اتفاق می افتاد معاشقه زیاد بود در حد نامزد بازی

البته اصلا نامزدمو دوست نداشتم و معاشقه با درخواست و اصرار اون بود

و‌لی با دیدن فیلم و عکس و … (فیلمهای پ‌ورن منظورم نیست) تحریک میشم کاملا

اینکه با معاشقه تحریک نمیشم سردم درسته؟ 

رابطه ام تا حالا نداشتم 

من قصدم از این سوال پیدا کردن جوابی برای جواب دادن به سوال خواستگارامه پس تاپیک رو به حاشیه نکشین تا نترکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم ها در تجرد و باکرگی اصلا مشخص نمیشه ، برخی دوران عقد میگن معاشقه برامون شکنجه بود ولی بعد از پرده زدن همش آویزون شوهرن و برعکسش هم زیاده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
تو خودت نمی دونی گرمی یا سرد  ما بدونیم تو این سایت به این بزرگی ؟

میدونستم دیوونه بودم بپرسم که بعدش مجبور باشم در خواست دوستی هزار تا مرد هول رو حذف کنم؟

اینجا پر خانم با تجربست که قطعا میتونن کمکم کنن

برای گرفتن بهترین و درست ترین و همه جانبه ترین جواب به یک مشاوره مراجعه کنید اینجا معمولا حاشیه نصیبتون میشه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....