2777
2789
عنوان

یه سوال حالا همتون جبعه نگیرید بپرید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاعر میگه ک دارا باشی سارا قاچا قاچا میاد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

همه پولکی نیستن

اما توی این مملکت نیاز های اولیه ات هم با پول باید تامین بسه 

هیچ فروشنده ای  از چشم و ابروت خوشش نمیاد پول میخاد خدمات بهت بده  

بچه اس میاد نباید آرزو به دل بمونه چون باباش پول نداره ...

زندگی با پولدار خوشبختی ممکنه نیاره 

اما با فقیرشم نمیاره همون خوش اخلاق زیر قرض و قسط کمرش میشکنه و اخلاقش گند میشه 

محبت پول نبحاد شاخه گل ساده میدونی چقدره؟

کی گفته؟ ول دیدم پول همه چیز میاره اکثر پسرا بخاطر بی پولی و شرمندگی درونگرا و بداخلاق میشن..

و به خطر پولداری مغرور

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

از مایی که تو زندگی هستیم بپرسید... پول به آدم احساس امنیت میده... اگر نباشه عشق و توجه هم از بین میره...ملاک اول پول باشه بقیه ی رو هم رصد میکنیم اگر همه چیز اوکی بود یا حداقل بیشترش اوکی بود نظرمون مثبته... پول حتی رو فرهنگ و شخصیت اثر مثبت داره البته نه همیشه و نه رو همه...اما رفاه باعث میشه فکر متمرکز تر وبازتری داشته باشیم... نه پول خییییلی زیاد که خودشم آفته در حد رفاه عالییه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

وای بی توجهی بدترین درد 

من یکی از دلایل اصلی طلاقم همینه 

با این که اوضاع مالی خوبی داره ولی اصلا به چشمم

نمیاد‌....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همه اینجوری نیستن ک عشق پول باشن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️