2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم زایمان زودرس نباشه؟

با دکترت درمیون بزار

دردی ک با استراحت خوب نشه مشکل دار هست

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
علائم زایمان زودرس نباشه؟

هست من ۳۱ هفته درد و انقباض گرفتم رفتم بیمارستان بستری شدم سولفات تزریق کردن برام وحشتناک بود ۳ روز نگهم داشتن....

استراحت کن و کار نکن اصلا

با دکترت درمیون بزار دردی ک با استراحت خوب نشه مشکل دار هست

شدیدنیس تافرداببینم چی میشه هفتگی امپول میزنم هرشب شیاف

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
هست من ۳۱ هفته درد و انقباض گرفتم رفتم بیمارستان بستری شدم سولفات تزریق کردن برام وحشتناک بود ۳ روز ...

انقباض چطوریه؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
شدیدنیس تافرداببینم چی میشه هفتگی امپول میزنم هرشب شیاف

پس استراحت کامل داشته باامپول برای چی میزنی عزیزم؟

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
پس استراحت کامل داشته باامپول برای چی میزنی عزیزم؟

امپول فمولایف میزنماز۲۵هفته دردشکم داشتم

امپول فمولایف میزنماز۲۵هفته دردشکم داشتم

خیلی زوده فعلا برای زایمانت 

حتما فردا با دکترت درمیون بزار عزیزم🌹

منم چند روزه دلم درد میکنه اما انقباض نیست 

انگار سردی هست نمیدونم