2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بدنت داره

اپیلاسیون به من اصلا نساخت!با اینکه تحمل درد داشتم ولی پوستم حساس بود میسوختم موی زیرپوستی هم وحشتناااک

اپیلاسیون خیلی هم تمیز نیست باید کلی صبر کنی تا به اندازه کافی دربیاد دوباره بری😑

لیزر هم باید جای مطمئن رفت.یه تاپیک تو نی نی سایت بود راجع به لیزر اونُ بخونید شاید کمک کنه😊

من خودِ آتیشم تو یِ شعله ای فقط

من یه مرکز لیزر فوق العاده در اصفهان میشناسم که کارشون حرف نداره دستگاهشون مال سال ۲۰۲۲ هست جدید ترین تکنولوژی رو داره ۳ تا طول موج داره تو اصفهان تکه👌و واقعا  بدون درد و سوزشه😍من خیلی از دردش میترسیدم😢 اینا دستگاهشون اصلا سوختگی نداره👍

با اینکه من مشکل تیروئید دارم و ۱۲ جلسه جای دیگه رفتم بی نتیجه بود😒اینجا که رفتم با یه جلسه موهام کاملا از بین رفت پوستمم صاف صاف شده مثل آینه و قشنگ چند درجه روشن تر شد به خصوص زیر بغل و بیکینی خودم کاملا متوجه شدم😊

اگر مشکل هورمونی یا تیروئید دارید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید حتما جواب میگیرید👌

شمارشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

بستگي داره ..هر جا قيمت هاش فرق داره..من بيكيني و زير بغل و ١٣٨ تومن ميدم..البته يه مقدار درد داره و ...

سلام عزیزم شما چن جلسه رفتی برنگشت؟؟ دستگا چیبود مشکلی پیش نیومد؟♥️