2777
2789
من واقعا متوجه نیستم منظوری هم ندارم  بازم ازدواج کردین یعنی  نمیدونستم خیلی سخته یکهفت ...

مجبور شدم بازم اومدم دارم ادامه میدم انگار تو جهنمم

ولی دل از دخترم نمیتونم بکنم منتظرم بشه 10یا 12سال میرم بخدا اگه شده برم مهریه و ببخشم فرار میکنم میرم شهری دیگه نمیتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

دخترم و برد انقد تهدیدم میکرد بابات و میکشم و.... انقد معذرت خواهی میگفت غلط کردم و.... منم بدون اجازه پدرم برگشتم

کاش نمیومدم 

هیچ تغییری نکرده عصبانی و بد دهن اونشب بهم گفت خوشم ازت نمیاد بخاطر بچه باهاتم

فقط خودشو کنترل میکنه دست روم بلند نکرده این سه ماه ک برگشتم

خیر سرم ازدواج دوم بااین هما مشکلات 😔

ب جات بودم ازدواج نمیکردم بخدا 

حیف مجردی نیس ک بیای با ی مرد زبون نفهم 

من روزی جدا بشم بمیرم دیگه ازدواج نمیکنم اشتباه صد درصد بخدا ازدواج دوباره

مشکلت باهاش چیه خیانته یاچیزی دیگه

من بد گمانم خیلی 

این با خانواده ام مشکل داره خانوادگی اینجورن زن و مث کلفت میبینن زن داداش هاش  همش خودکشی میکنن دیگه بد بخت ها گیر کردن با چند تا بچه 

خسیسه بد دهنه دست بزن داشت اول خودشو میگیره غک میکنه من کمم براش در صورتی ک 12سال کوچیک‌ترم هرکی پدرم و میبینه میگه چشمتون ندید این دخترو بیچاره کردین اونوقت این فک میکنه پسر خداس

ی جوریه اخلاقش مباد خونه صد بار باید ی کلمه و بپرسم ک جواب بده 

یا همش از هیکلم از الکی ایراد میگیره

تفریح و ...... اصلاااا

ولی برا دخترم خوب خرج میکنه تا دلت بخواد

خیلی اشتباهات کردم ولی دیگه همه چیز ازدستم رفت باختم سرگردونم

درگت میگنم با تموم جونم

منم الان سرگردانم چند ماه برگشتم بدون اجازه پدرم 

پدرم گفت دیگه دختر من نیستی چند ماه ندیدمشون 

از اینطرفم این زد زیر تمام حرف هاش گفت ازت خوشم نمیاد 

حس میکنم گولم زده ک برگشتم ی طوریم انگار هیچ انگیزه ایی ندارم بی حال و کسل اصلا خودمم موندم تو این زندگی سر نوشت 

درگت میگنم با تموم جونم منم الان سرگردانم چند ماه برگشتم بدون اجازه پدرم  پدرم گفت دیگه دختر ...

من خیلی پشیمونم ازازدواج شوهردومم خیلی خوبه ولی پول نداره اگه شوهرت بهت خیانت نمیکنه اصلن طلاق نگیر