2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای مهربونیت بشم التماس دعا

عزیزمی خدا بهت کمک کنه خدای امروز ظهر خوابیدم خواب دیدم بچم گم کردم نزدیک بود تو خواب بمیرم وای فکر دوری از بچع منم ی مادرم میفهمم چقد ناراحت بچهاتی از صمیم قلب از خدا میخوام کمکت کنه

عزیزمی خدا بهت کمک کنه خدای امروز ظهر خوابیدم خواب دیدم بچم گم کردم نزدیک بود تو خواب بمیرم وای فکر ...

اخ اونقد سخته اونقد نمیدونم چی  بگم اونقد بغضم خصوصا ادم کسی رو نداشته باشه باهاش دردو دل کنه حیف اون روزای که کنارشون بودمو ازدست دادم حیف حیف

اخه چی شد چرا از شوهرت جدا شدی راستی چند تا بچه داری

دوتادارم دخترم ۸سالشه اترفی مغزی داره پسرم شکر خدا سالم شوهرمم چی بگم اونقد پول داربود همه چیو ول کرده بود میدونی چیه پسرم ی روز دزدکی بهم زنگ زد گفت مامان میدونی توگوش ابجیم چی گفتم گفتم چی گفت گفتم ی روزی میریم پیش مامان گریه نکن 😔

چیو توضیح بدم ۳ سال شده بچه هامو ندیدم پیش باباشون فاصلمونم ۱۰ ساعت ازشون دورم

عزیزم چرا میگی سه ساله ک ندیدی تایپک های قبلت و ببین 

شما تا برخ 11با همسرت بودی ک‌ دختر خالت سیگار خواست