2777
2789

چیکار میکنید ؟

اگه مثل من مجبور باشید هر هفته برید خونشون یا نهایتش هر ده روز . دختراشو که میبینه رفتارش بدترم میشه و هر دفعه دختراشم هستن و محل نمیدن با هم میگن میخندن و جمع میشن ولی با من کلمه ای صحبت نمیکنن شما باشید چیکار میکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطع کامل رابطه برای خودت ارزش قایل شو جایی که نمیخانت نرو

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

دلم میخواد اصرارتون رو تو رفت و امد با این ادم بدونم ول کن محل نذار نرو بخودتون ارزش قاعل باشید ب چ ...

یعنی از خدامه که نرم وقتی نمیرم میشم مقصر صد درصد هر توهین و تحقیری که فکرشو کنید میان میکنن همسرمم پشتشون درمیاد دلم نمیخواد ریخت این ادمارو ببینم که انقدر حال بد میدن به ادم

من که خدا رو هزار بار شکر دست مادرشوهرم واسه شوهرم رو شده که چه ادمه بی شرفیه شوهرمم دیگه خونش نمیر ...

شوهرم به هر قیمتی میخواد رفت و امدو حفظ کنه دلیلشم پدرشه و بعد مادرش که اگه ما نریم جوری مظلوم نمایی میکنه و شب و روز اشک میریزه که خدا میدونه

پوزخند میزنم خودمو با گوشیم مشغول میکردم

منم ظاهرم برام مهم نیست اهمیت نمیدم ولی حالم بد میشه نمیدونید چه حس بدی داره  همشون یه جا جمع میشن به تو محل نمیدن حتی چایی بهت تعارف نمیکنن