2777
2789
عنوان

بیمه‌ی تامین اجتماعی بیاین لطفاا🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کل پول بیمه رو بدین ک حقوق بگیرید؟ یک جا میخواین پول بدید برید ی اپارتمان بخرید بدید اجاره!!

اره پولو یک جا بدیم.

خونها تو شهره ما خیلی خیلی گرونه.

این کاربری تعلیق شده.

دوست  عزیز پدرشوهرم اینجوری بود هفتادو یه خورده ایی سنش دقیقا نمیدونم چقدر بیمه دلشت درحد سه چهار سالی بود یه مقدار کمی ازش خواستن قسط بندیش کردن واریز کرد الان حقوق بگیری هست ولی درحد سه میلیون بهش میدن 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
اره پولو یک جا بدیم. خونها تو شهره ما خیلی خیلی گرونه.

وا دلتون خوشه به دولت پولتونو بدید طلا  یازمین بخرید حقوق تامین اجتماعی برااساس مدت زمان بیمه اس ده سال که واریز کنی حقوق ده روزه بهت میدن اشتباه نکنید بابات شصت سالشه پولشو بزاره بانک سودشو استفاده کنه بهتره یا یه کسب کاری راه بندازین بهتره مطمئن باش اگه بیمه کارگری باشه بیشتراز سه تومن حقوق بهش نمیدن

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
وا دلتون خوشه به دولت پولتونو بدید طلا  یازمین بخرید حقوق تامین اجتماعی برااساس مدت زمان بیمه ا ...

ن بیمه‌ی کارفرما هست.

خونه ماشین مغازه طلا و پول داریم.

ولی حقوقه ماهیانمون خیلی کمه! 

درحده ۶..۷ تومنه.

این کاربری تعلیق شده.

ببین عزیزم من اطلاعات دقیق دارم 

۶۰ سال به بعد ،با ده سال سابقه هم میشه بازنشسته شد ولی خب خیلی کم پول میدن در حد دو سه تومن 

ولی خب اگر ۳۰ سال سابقه بیمه پر بشه حقوق بازنشستگی خیلی بیشتره الان حقوق پدر من حدود نه ده تومن میشه 

جواب دادم

دیدم .چرا این همه مدت پس فکر نکردید باید یک‌کاری برای بیمه ش بکنید ؟ الان نمیشه چون حتی یک سال هم نداره .خودت تا دیر نشده خودتو بیمه کن . بگو فقط برای بازنشتگی می خوام که دوازده درصده .اگر دانشجویی بیمه دانشجویی شو .

✔️ خبرنگار 

چرا بابات تا وقتی ک جوون بوده بفکر بیمه و باز نشستگی نبوده‌؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی