2777
2789

ما بیمه نداریم منتها بابام چند ساله پیش بیشتر از ۲۰ ساله پیش بیمه تامین اجتماعی با اسمه کارفرما درحده چند ماه پرداخت کرده دیگه نکرده الانم خیلی سنش بالاس میتونه الان همشو یکجا پرداخت کنه و از بیمه استفاده کنه؟ لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه اصلا شرایطه خوبی نداریم.

این کاربری تعلیق شده.

خیر نمیشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخاد ادامه بیمشو بده چی؟

محدودیت سنی داره باید بری بپرسی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

فکر نکنم بشه الان یکجا پرداخت کنی اما اگر الان هم خودتون رو بیمه کنید سنشون به یه حدی برسه بازنشست ...

هالا یک جا ن ولی هرماه پرداخت کنه چی؟

پدرم بالای ۶۰ سال هستن

من شرایطه بیمه شدن رو ندارم

ممنون گلم 

این کاربری تعلیق شده.