2777
2789

۱۵ ماهشه

صبحا پیش مادر شوهرم می مونه ، بعد از ظهرها پیش خودمه یعنی هر چقدر هم بپر بپر میکنم و خودمو هلاک میکنم باهاش بازی کنم سرگرمش کنم اصلا تو روم نگاه نمیکنه سریع حوصله اش سر می‌ره ...

راه حلی به ذهنتون میاد ؟ 

غذا هم که جز  آش و کاچی و کوکو هیچی دیگه نمی خوره . قبلاً می خورد ولی رفته رفته بدتر شده ... 

☹️ کمک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط چشمی از همه چیز مهمتره

باید ببینی ب چی علاقه نشون میده

منم این مشکل داشتم پسرم اصلا کاری باهام نداشت تصمیم گرفتم میام خونه بغلش کنم تو چشاش نگاه کنم حرف بزنم باهاش بگم برای مامان تعریف کن چیکار کردی چیکار دوست داری بکنی

میگه مثلا بیا اینکارو کنیم من دقیقا همون کارو میکنم ک خوشش بیاد

ولی در مورد غذا حرفی ندارم 😂😂

ارتباط چشمی از همه چیز مهمتره باید ببینی ب چی علاقه نشون میده منم این مشکل داشتم پسرم اصلا کاری با ...

منظورت از ارتباط چشمی دقیقا چیه ؟ 

وقتی صداش میکنم یا باهاش حرف میزنم تو چشمم نگاه می‌کنه 

منظورت از ارتباط چشمی دقیقا چیه ؟  وقتی صداش میکنم یا باهاش حرف میزنم تو چشمم نگاه می‌کنه  ...

مثلا وقتی حرف میزنه باهات صورتت رو ببر نزدیک صورتش و با علاقه زل بزن ب چشاش مخصوصا وقتی میخوای بهش ابراز علاقه کنی

وقتی باهاش بازی میکنی تمام حواست بهش باشه هیچ کاری مثل چک کردن گوشی یا کار خونه انجام دادن نکنی

یک ساعت کامل در اختیارش باش 

و مهمتر اینکه احساست درست باشه بچه ها احساسات و افکار مارو میفهمن بچه باید حس کنه برات خیلی خیلی مهمه

سلام عزیزم شما مصاحبه تامین اجتماعی قبول شدید؟ 

چطوری بود؟ 

منم امسال مصاحبه دارم میشه راهنماییم کنید که فضاش چطوری بود 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)