2777
2789

تا قبل از این واقعا هیچی 

پول خوبی میاد توی خونه ولی من فقط خرج میکردم 

حقوق ها هم هم دست خودم بود ولی هیچ پلنی نداشتم

تا اینکه عید امسال به پول عجیبی خرج کردم 

وقتی جمع زدم باورم نمیشد 

یعنی هنگ کرده بودم 

دیگه به خودم گفتم باید پس انداز کنی 

از این ماه به بدر نیاز خرج کردم 

اول ماه به قسمتی از پول رو دادم همسرم و گفتم جمع کن 

اون بهتر مدیریت می‌کنه 

این ماه تونستم طلا بخرم 

از تفریحات و یا شکم هم نزدم 

هر چیزی در تعادل 

این ماه که لذت بخش بود 

انشالله بتونم ادامه بدم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل از این واقعا هیچی  پول خوبی میاد توی خونه ولی من فقط خرج میکردم  حقوق ها هم هم دس ...

ما مستاجریم از شکم نمیزنیم سفر هم نمیتونیم بریم تو این گرونی چون ماشین نداریم خرج سفر بیشتر میشه لباسم نیازباشه میخرم ولی خب کلی لباس دارم نو از مجردی و مادرم هرمناسبتی بهم هدیه میده کمتر میخریم ولی واقعا گرونیه

ما مستاجریم از شکم نمیزنیم سفر هم نمیتونیم بریم تو این گرونی چون ماشین نداریم خرج سفر بیشتر میشه لبا ...

انشالله صاحب خونه میشی زود 

هر ماه شده در حد یه تومن طلای بی اجرت بخر 

حتی طلای شکسته

ما مستاجریم از شکم نمیزنیم سفر هم نمیتونیم بریم تو این گرونی چون ماشین نداریم خرج سفر بیشتر میشه لبا ...

اگر بچه ندارید. اصلا اقدام نکن 

بگذار از نظر مالی به ثبات برسی حداقل 

اگر بچه ندارید. اصلا اقدام نکن  بگذار از نظر مالی به ثبات برسی حداقل

نه گلم اصلا اقدام نمیکنم رفتم دمتر زنان انقدر مخارج ازمایش و دارو و ازمایش.. بالاست قیدشوزدیم تازه ما ماهی 3 ملیون داریم بیمه تامین اجتماعی میریزیم 

نه گلم اصلا اقدام نمیکنم رفتم دمتر زنان انقدر مخارج ازمایش و دارو و ازمایش.. بالاست قیدشوزدیم تازه م ...

انسالله برکت زندگیت زیاد میشه 

انشالله صاحب خونه میشی زود  هر ماه شده در حد یه تومن طلای بی اجرت بخر  حتی طلای شکسته

اخه طلا خیلی گرون شده اصلا ی تومن طلا نیست رفتم طلافروشی اشنامم هست گفت اصلا نیست طلا ی تومنی

اخه طلا خیلی گرون شده اصلا ی تومن طلا نیست رفتم طلافروشی اشنامم هست گفت اصلا نیست طلا ی تومنی

طلای شکسته بخر 

یک تکه از یک زنجیر بخر و هر ماه تکمیلش کن