رایجترین دروغ پسرا به خانمها چیست؟ اصلا به نظر شما چرا آقایان به خانمها دروغ میگویند؟ درست است که در برخی مواقع، به دلایل مختلف، ممکن است به دروغگویی مصلحتی روی آوریم. اما در هر صورت، دروغها همچنان به عنوان دروغ شناخته میشوند، چه بزرگ یا کوچک باشند. دروغهای مصلحتی ممکن است در آغاز به نظر برای مسائلی که مهم نیستند، معقول به نظر بیایند، اما در طولانی مدت میتوانند به مشکلات و پیچیدگیهای بیشتری منجر شوند.
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
راجب سایزشون! راجب درآمدشون! راجب تعداد روابط قبلیشون! راجب میزان حمایت و پشتیبان بودن و ذهن باز ...
سایزشون 😑😐
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
منکه نمیدونم ولی نی نی سایتیا میگن جمله: تو با بقیه فرق داری.
دروغ بزرگیه
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
به همه دخترا میگن دوستت دارم همزمان با چند نفر دوستن و رابطه هم دارن میگن دستم به کسی نخوردن من فقط با تئم تو رو دوست دارم
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.
😂نخواستم درست اشاره کنم بی ادبیش همون با ادبیش هم میتونی به قد تفسیرش بدی😂
خب که چی... چه اهمیتی داره اصلا