2777
2789

بعید میدونم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی

عزیزم ب من داییم زنگ زد گفت حتمااااا برو رای بده وگرنه ردت میکنن ولی من وقتی ک حکمم اومد و رسمی شدم شناسنامم سفید بود هنوزم هست و از تمام صفحات هم عکس خواستن 

این چیزا همش چرته بجا این چیزا معلوماتت رو ببر بالا و همچنین بشین اون بیانات گوش بده و احکامم یکم مطالعه کن حتما

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
عزیزم ب من داییم زنگ زد گفت حتمااااا برو رای بده وگرنه ردت میکنن ولی من وقتی ک حکمم اومد و رسمی شدم ...

جدی 

ممنون که گفتی

چهارشنبه باید برم ترمیم فیبروز ابرو

گفتم اگه تاثیر داره ترمیم نکنم تا رنگش بره

جدی  ممنون که گفتی چهارشنبه باید برم ترمیم فیبروز ابرو گفتم اگه تاثیر داره ترمیم نکنم تا رنگ ...

موفق باشی همکار عزیز 💖

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
ممنونم عزیزم وااای چقد خوشحال شدم بهم گفتین همکار😍😍😍😍😍😍😍😍من آرزوم فرهنگیانه و میخوام سال دیگ ...

حتما قبول میشی گلم ❤