2777
2789

بچه ها دارم دق میکنم دو ساعت نیم پیش زنگ زدم شوهرم حرفای عجیب زد گفت چرا زنگم نمیزنی ببینی زندم یا نه.  گفتم من الان زدم دیگه.  گفت نه من زدم.  گفتم کجایی.  گفت نمیدونم.  هر چی گفتم کجا اخه مگه میشه ندونی.  گفت بخدا نمیدونم. بیا به دادم برس.  گفتم لاقل بپرس کجایی.  از یکی پرسید اونم اسم یه پارک گفت. گفت من فقط تو رو دارم بیا بدادم برس    بچه ها دارم دق میکنم.  تو رو خدا یکی نیاد بگه تاپیک سرکاریه و فلان.  یا بگه شوهرت رفته بود پنیر بخره😔  دارم دیوونه میشم.  دو تا پارک به اون نام رفتم گشتم شوهرم نبود.  کمرم درد میکنه حالم بده.  دارم میمیرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تو این وضعیت نشستی تاپیک میزنی بلاخره دوستی،فامیلی،خونواده ای،پلیس، یه چیزی کمک بخواه اینجا ک ...

هیچ کسو ندارم.  تو تاپیک نوشتم کامل بخون.  اون هیشکی رو نداره.  من هم فقط یه پدرمادر پیر و مریض دارم  

پیگیری نمیکنن میگن 24ساعت باید بگذره وبری کلانتری خودت    

خب بگو بهشون چیا گفته بهت 

اینی که میگی مال گم شده هاست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون