سلام بچه ها ما با صاحبخونمون مشترک هستیم واحدا جدان ماپایینیم بعد این صبح زود بیدار میشه و خودش و بچه هاش میان میشین خونه ما منم روم نمیشه چیززی بگم واقعا خسته شدم دیگه یا وقتایی ک بیکاره میاد خونه ما بعضی وقتا من حوصله خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ کسی تجربه ای داشته کمک کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همون اول کوتاه نیا من هشت ساله این خونه مستاجرم تا بحال ی بار هم نرفتم پایین خونش سنش هم بالاست ها اون در ماه یکی دوبار شاید بیاد اوایل در رو هم باز نمی کردم گله میکرد میگفتن خواب بودم شاید حموم بودم ...الان بیشتر بخاطر پسرم که خیلی دوسشدارهدماهی یکبار اینا میاد و میره اونم بیشتر بشه باز نمیکنم
بابا دختر خوب چند باری جلوش شال و کلاه کن برو بیرون با پسرت، بگو مهمونی دعوتم
یا در و باز نکن روشون
اگ از رو نرفت مستقیم بهش بگو خانوم خونه زندگی شما جداس، لطفا هر روز هر روز مزاحم من نشین
صبرم حدی داره
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
کاش تو صاحب خونه ما بودی آقاهه مرد خوب و محترمیه ولی خانومه خیلی اذیت میکنه بچشون از کشوی اتاق خواب ...
به آقاهه بگو خانومتون هر روز میان پیش ما، ما اذیت میشیم
لطفاً رفت و آمد و قطع کنین
من باشم همونجا یکی میزنم در گوش اون بچه
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
دیگ خودمم واقعا کلافه شدم خیلی ادامه بده همین کارو میکنم
تو تا جلوشو نگیری اون ادامه میده
ایندفعه اومد در و باز نکن
دفعه بعد لباس بپوش برو بیرون
اگ از رو نرفت مستقیم بهش بگو