2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 86 پست
عجب ایده ای!😂 اسی خیلی فکر خوبیه.تو ی مدت هر روز صبح زود پاشو برو خونشون اگه بدش اومد و جوابت کرد ...

بخدا من اصلا روم نمیشه صبح زود پاشم برم درخونه کسی بعدم من درو باز میکنم خودش سرشو‌میندازه میاد پایین اصلا تعارف هم نمیکنم میاد بد بدی اتاقم نگا میکنه انگار من دوست پسرمو آوردم قایم کردم خیلی حس بد میگیرم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول کوتاه نیا من هشت ساله این خونه مستاجرم تا بحال ی بار هم نرفتم پایین خونش سنش هم بالاست ها اون در ماه یکی دوبار شاید بیاد اوایل در رو هم باز نمی کردم گله میکرد میگفتن خواب بودم شاید حموم بودم ...الان بیشتر بخاطر پسرم که خیلی دوسشدارهدماهی یکبار اینا میاد و می‌ره اونم بیشتر بشه باز نمیکنم 

خدا همیشه هر کجا با من بوده 
وا خب منم با مستاجرمون تویه خونه ایم بخدا دوساله نشستن من از بالا یبار توکوچه دیدمش

کاش تو صاحب خونه ما بودی آقاهه مرد خوب و محترمیه ولی خانومه خیلی اذیت میکنه بچشون از کشوی اتاق خواب بگیر تا داخل کمدای منو کار داره

وای خدافز 

حرصم گرفت از تاپیکت 

بابا دختر خوب چند باری جلوش شال و کلاه کن برو بیرون با پسرت، بگو مهمونی دعوتم 

یا در و باز نکن روشون 

اگ از رو نرفت مستقیم بهش بگو خانوم خونه زندگی شما جداس، لطفا هر روز هر روز مزاحم من نشین 

صبرم حدی داره

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
کاش تو صاحب خونه ما بودی آقاهه مرد خوب و محترمیه ولی خانومه خیلی اذیت میکنه بچشون از کشوی اتاق خواب ...

به آقاهه بگو خانومتون هر روز میان پیش ما، ما اذیت میشیم 

لطفاً رفت و آمد و قطع کنین 

من باشم همونجا یکی میزنم در گوش اون بچه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
به آقاهه بگو خانومتون هر روز میان پیش ما، ما اذیت میشیم  لطفاً رفت و آمد و قطع کنین  من ...

آره بهش میگم برو خونتون ما میخوایم استراحت کنیم میگه منم پیش شما میخوابم میگم ما بعدش میریم بیرون میگه شما رفتین من اینجا میخوابم بچشم مث خودشه آخر گفتم باباش میخاد بیاد رفت

دیگ خودمم واقعا کلافه شدم خیلی ادامه بده همین کارو میکنم 

تو تا جلوشو نگیری اون ادامه میده

ایندفعه اومد در و باز نکن 

دفعه بعد لباس بپوش برو بیرون 

اگ از رو نرفت مستقیم بهش بگو