2777
2789

شاید ترجمه بدی ازش رو گرفتی. کتاب خوبیه من خوندم خیلی وقت اما گذشته. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله برای من صریح و روان هست کاملا واضحه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
یکم خوندم بقیشو ول کردم چون حس کردم تکراریه و در کل منظورش اینه ک محل سگ ب مردا ندین همین

وای چه باحال گفتی سگ تو روحت🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا منم چند صفحه خوندم خلاصش این بود که مستقل باشید و اویزون مردا نباشید😂😂😂😂😂😂

من خوندم راستش مناسب ایران نیست اصلا .من خودم پکیج زنان زیرک آقای طحان رو گوش دادم خیلی خوبه کاربردی

تو مقدمش هم گفته که شاید بعضیاش با فرهنگ ما ناسازگار باشه ولی گفته درکل خوبه 

تو که هیچ

😌

البته برای خواهرمه اوردم خوندم منم زنان ونوسیم رو دادم بخونه یه کتاب دیگه هم دارم بعدا میخوام بدم بهشون نه دوتا

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪