2777
2789
خیلی دوره ی بدی شده

دقیقا وقتی برادر ب خاهر خودش رحم نکنه دیگ باید بگیم داره آخر زمان میشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
وای ن نگو حالا تو بده میشی ولی مادره باید حواسش بیشتر جم کنه اگرم خواستی بگی یجور دیگه بگو فقط بگو ح ...

اره نمیگم حالا من میشم مقصر

ولی دخترخالم خیلی درسخون و مظلومه برعکس پسرخالم ک لاشی دو عالمه

دلم برای ایندش میسوزه

اعصابم خورد شد باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نمیگم حالا من میشم مقصر ولی دخترخالم خیلی درسخون و مظلومه برعکس پسرخالم ک لاشی دو عالمه دلم بر ...

شایدم مجبورش میکنه طفلکو اونم نمیتونه حرفی بزنه یاخدا فقط خدا ب دادش برسه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دقیقا وقتی برادر ب خاهر خودش رحم نکنه دیگ باید بگیم داره آخر زمان میشه 

واقعا داره میشه

جامعه کلا داره جنسی میشه همچیش

شوهرا ک راحت خیانت میکنن

زنا ک راحت خیانت میکنن

فقط رابطه خواهر برادر کم بود

اخرالزمانه

واقعا داره میشه جامعه کلا داره جنسی میشه همچیش شوهرا ک راحت خیانت میکنن زنا ک راحت خیانت میکنن ف ...

دقیقااا واقعا قیمه رو داریم میریزم تو ماست دوره زمونه بدی شده باز خداروشکر الان یکم بهتره من نمیدونم ۱۰سال یا ۲۰سال بعد قراره چی بشه قطعا بدتر میشهه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شایدم مجبورش میکنه طفلکو اونم نمیتونه حرفی بزنه یاخدا فقط خدا ب دادش برسه

طفلی خییلی درسخونه مدرسه تیزهوشان هم هست خیلی خانوم و مظلومه ولی پسرخالم تا جایی ک خودش با افتخار داشت تعریف میکرد دو تا دوست دختر داره الان همزمان. قبلا هم با ۴ ۵ تا بوده. ۱۸ سالگی ما کجا....

واقعا داره میشه جامعه کلا داره جنسی میشه همچیش شوهرا ک راحت خیانت میکنن زنا ک راحت خیانت میکنن ف ...

اره والا من دیروز توی خیابون دخترای ۱۰ ساله رو نگامیکردم همه ارایشش غلیظ کرده بودن با پسرای ۱۲ ساله بودن پسرا حرفای رکیکی مسزدن ب دخترا اونوقت دخترا هرهر میخندیدن من همسن اینا بودم هنوز نوشمک میخوردم

طفلی خییلی درسخونه مدرسه تیزهوشان هم هست خیلی خانوم و مظلومه ولی پسرخالم تا جایی ک خودش با افتخار دا ...

این پس مقصر پسرس کاش دختره حیف نشه کاش دختره خودش بخواد حرف بزنه و کمک بخواد

یاخداااااا ولی بخدا سنشون حساسه اگه جلوشونو نگیرن بدتر میشن ب جاهای باریک کشیده میشه 😬😬😬

منم خواهر برادریو میشناسم ۱۶ و ۱۷ سالشونه. تا تهش رفتن😖

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘