2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم

175 بازدید | 16 پست

بچه ها امروز مامانم منا از صبح ۷بیدار کرد که غذا درس کنم زن دادشم اینا میخان بیان دوتاشون

دو تا زنداداشام اصلا خونه ما نیومدن رفتن باغمون فقط داداشم زنگ زد گف غذا حاضره بیام ببرم با مامان منم گفتم تا یازده امادس بعد اومد دنبال مامانم ، مامانم بردن باغ من تنها تو خونه موندم تا الان که مامان ، باباما رسوندن خونه و از همون جا رفتن خونشون

چقد دلم گرفت

درواقع امروز روز دختر بود ، کسی بهم تبریک نگف

کسی ادم حسابم نکرد که یه جا بریم

کاش نبودم من انگار فقط واسه غصه خوردن افریده شدم

دعاهاایی که هیچ وقت واسه خودم اجابت نشدن

حسرتایی که موند به دلم

خیلی خستم خیلی.....

مگه من دل ندارم خداجونم ....

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  

ای بابا این مناسبتام بیشتر ب جای اینک مایه شادی باشه مایه دلخوریه🤦‍♀️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزت مبارک عزیزم 

چرا مامانت غذا درست نمی‌کنه مریضه یا کلا آشپزی با شماس

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ای بابا این مناسبتام بیشتر ب جای اینک مایه شادی باشه مایه دلخوریه🤦‍♀️

همیشه زندگی من همین بوده

فقط از خدا خواستم ازمون استخدامیا که دادم قبول شم 

دلم میخاد یه جایی برم هیشکی نباشه

الهی عزیزم

چرا نبردنت؟ 

دیگه غذا نپز خب براشون

و اینکه انقدر تو زندگیت تلاش کن و پیشرفت کن تا برات این چیزا مهم نباشه و دیگران به دنبال وقت گذروندن باتو باشن نه تو 

همیشه زندگی من همین بوده فقط از خدا خواستم ازمون استخدامیا که دادم قبول شم  دلم میخاد یه جایی ...

انشالله ک قبووولی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وقتی بهم میگن تو بمون خونه تو نیا 

چرا باید همه باشن فقط تو یدونه نباشی؟

پرو باش انقدر مظلوم نباش اول از همه آماده شو راه بیفت 

حالا که کسی به فکرت نیست خودت فکر خودت باش

اگر خودت دوست نداشتی بری بحثی نبود ولی حالا که دوست داری بری خودت رو کنار نکش به حرف کسی هم گوش نده 

کلا اشپزی نمیکنه

حق داری 

ناراحت باشی عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
الهی عزیزم چرا نبردنت؟  دیگه غذا نپز خب براشون و اینکه انقدر تو زندگیت تلاش کن و پیشرفت کن ت ...

اتفقا با همین چیزا خودما اروم میکنم

دیگه هیچ حسی نسبت به هیچی ندارم

ازمون اموزگاریااا رد شدم

دلم میخاد این ازمون معلم پرورشیاا قبول بشم 

با هر دفعه شکستم انگار خودمم که دارم میشکنم با اینکه خیلی تلاش کردم واسه ازمونا

کاش خدام بخاد واسم