2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دارشدم پوستم کنده شده

345 بازدید | 28 پست

یک سالشه 

نشد برم مهمونی راحت غذامو بخورم همش باید یا بچه رو بگیرم سفره رو بهم نریزه یا بشونم رو پام غذا بهش بدم خودم نمیتونم راحت غذا کوفت کنم

خدا نکنه مریض بشه یا بی حوصله دیگه مدام تو بغلم باید باشه ماشاالله سنگین شده منم کمر ندارم

بیرون بخوایم بریم همش بغلم باشه اونم اصلا نباید بشینم

فقط تو خونه خوبه اونم خدا حفظ کنه خانوادمو که همسایمون هستن کمکم هستن با اینکه بچه من نسبت به بقیه بچه ها بهتره بازم خیلی دارم دیوونه میشم 

یعنی دیگه من گردش و تفریح و مهمونی ندارم؟تا کی اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ،خسته شدم🥲

دلم میخاد برگردم ب روزایی ک مسيولیت هیچ چیز و هیچکس بامن نبود

اگ برمیگشتم عقب قطعن بچه نمی اوردم🥲

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌داری همین هیچ وقت بهتر نمیشه که بدتر هم میشه

والا جاریم بچش ۴ سالشه راحت کلی یه خودش میرسه مهمونی می‌ره میاد راحت می‌خوابه اصلا با بچه کاری ندارن بچش خودش میرسه دستشویی خودش غذا میخوره خودش می‌خوابه بیدار میشه 

جاریم فقط بهش خوش میگذره

دقیقا تا ۳سالگی همین موضوعه 

بچت که پییشت خانوادت میمونه موقع مهمونی بده واست نگهدارن نبر باخودت 

اگرم  بردی موقع غذاخوردن تو به بچه غذابده همسرتم تند تند غذاشو بخوره تموم شد بچع رو نگهداره تا تو بخوری

ما همیشه نوبتی میخوردیم

گاهی اوقاتم میذاشتیم وسطمون دوتایی بهش میدادیم

فقط پیشنهاد میکنم دومی رو نیاری مشکلاتت ۱۰ برابر میشه

پسر منم 15ماهشه خیلی شیطونه خیلی زیاد منم خسته میشم واقعا از وقتی چهاردست و پا رو شروع کرد تاالان یع وعده راحت غذانخوردم مگراینکه خواب باشه ولی بیا قبول کتیم که شیرینه حتی شیطنتاشونم دلنشینه و ادم ضعف میره برای کاراشون

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
پسر منم 15ماهشه خیلی شیطونه خیلی زیاد منم خسته میشم واقعا از وقتی چهاردست و پا رو شروع کرد تاالان یع ...

آره شیرینیه ولی من گشنم باشه هیچیم نمی‌شناسم🤣🤣🤣🥴

یه زیر انداز ببر با خودت داخل مهمونی اقوام  بزرگ باسه 

قشنگ بنداز  و لباس های مهمونی رو از تنس در بیار یه دست لباس تمیز ولی خونگی تنش کن و بشقاب غذا رو به اندازه بریز براش و بشونش روی زیر انداز قشنگ بزار بازی کنه و بخوره 

کم کم توی خونه موقع غذا خوردن  همین کار رو کن تا عادت کنه و توی مهمونی هام فکر کنه همون فضای خونه اس 

خواست بلند بشه با بشقاب غذا بهش تذکر بده با زبون بگو نه همین جا اشاره به جاش کن و خودتم بشقاب غذات کنارش بشین بخور 

بعدم برای بیرون رفتن هم عزیز الان کالسکه سه چرخه اومده قشنگ توی بازار با همسرت یا خودت بزار داخلش چه نیازی بغلش کنی 

بیمارم که ویشه دیگه بچه اش باید تحملت رو ببری بالا 

همیشه توی کیفت چند اسباب بازی کوچولو داشته باش داخل ماشین بدی سرش گرم بشه 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
آره شیرینیه ولی من گشنم باشه هیچیم نمی‌شناسم🤣🤣🤣🥴

همه همینیم ولی چاره ای نیس صبور باش یکم بزرگتر بشه درست میشع

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)