2777
2789
عنوان

برنامه نویس توی سایت هست؟؟

408 بازدید | 9 پست

سلام.وقت بخیر

اگه برنامه نویس توی سایت هست که به درامد رسیده باشه 

چندتا سوال داشتم؟

برای طراحی وب و اپ موبایل چه زبان هایی خوبه؟

منبع یادگیری این زبان ها؟

چقدر دراند دارن؟

چند وقته میشه یادشون گرفت و به درآمد رسید ؟؟

ممنون

همه سوالاتتون رو جواب میدم.

"برای طراحی وب چه زبان هایی خوبه؟"

برای طراحی وب، برنامه نویسی سمت فرانت داره و بکند. مثلا ظاهر همین سایت و برنامه نویس های فرانت نوشتن.کد های پشت زمینه روهم برنامه نویس های بکند.

کار بکند در 70 درصد پروژه ها، بیشتر از فرانت هستش بخاطر همین معمولا توو یه تیم 5 نفره 2 تا فرانت داریم، 3 تا بکند. الان شرکتی که من توش کار میکنم 3 تا فرانت داره و 6 تا بکند.

حالا برای طراحی ظاهر سایت(زبان های سمت فرانت) حتما باید html - css - javascript رو بلد باشید. حالا بعدش میتونید از angular یا react js استفاده کنید. در حال حاضر بیشتر شرکت ها رفتن سمت React js .پس اگه میخاهید برنامه نویس فرانت بشید بترتیب اینارو یاد بگیرید html و css و javascript و reactjs.

حالا برای کدنویسی سمت سرور (زبان های سمت بکند) C#.NET یا php یا java یا python یا nodejs اینارو میتونید یا بگیرید. الان در حال حاضر بیشتر شرکت ها C#.NET و php استخدام میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

"برای طراحی اپ موبایل چه زبان هایی خوبه؟"

شما ممکنه شنیده باشید که برو اندروید یاد بگیر الان همه چی موبایل شده. ولی در واقع اینطوری نیست. شرکت های کمی هستن که برنامه نویس اندروید یا ios استخدام میکنن چون با روش PWA، همین برنامه نویس های سمت فرانت، برنامه های موبایلی روهم ایجاد میکنن. در واقع شما مثلا react رو یادمیگیرید میتونید طراحی وب یا موبایل انجام بدید.(البته تا 80 درصد کارارو براتون انجام میده یسری قسمت هارو نیاز هست کدهای native بزنید.)

طراحی برنامه های موبایل هم مثل وب، برنامه نویسی سمت بکند داره. که میتونید با همون C#.NET یا php بنویسید. معمولا برای یک پروژه طراحی اپ موبایل اگه 5 نفر بخان، 3 تا بکند میشه 2 تا فرانت

"منبع یادگیری این زبان ها؟"

بهترین شروع میتونه با ویدئو یا کتاب باشه. کتاب همیشه دقیق تر از ویدئو توضیح میده ولی بیشتر آدما با ویدئو راحت ترن.(من خودم کتاب و ترجیح میدم  سرعت یادگیری واسه کتاب اولش کمتره ولی بعدش که را افتادید سرعت یادگیریتون بیشتر میشه نسبت به ویدئو)

ویدئو های رایگان هم که پره توی اینترنت هم ایرانی هم خارجی. خیلی هم فرقی نمیکنه کدومش و انتخاب کنید. یکیشو انتخاب کن تا ته برو جلو (حتما خودت هم کد نویسی و باهاش انجام بده نشین فقط ویدئو ببین). اینجوری چیزای پایه ای رو یاد میگیری. ولی ویدئوهای رایگان( خصوصا ایرانی هاش) در سطح بازار کار آموزش نمیدن.بنابراین بعد دیدن این ویدئو ها یه رزومه بفرسید واسه یه شرکت و برید برای مصاحبه، اونجا تازه میفهمید که هیچی بلد نیستید کاملا سرافکنده و ناامید میشید. ولی یه چیز خیلی مهم رو یاد میگیرید که اونم اینه که شرکت ها واقعا به چه برنامه نویس هایی نیاز دارن پس برمیگردید به مطالعتون و میرید سکمت کتاب یا ویدئو های پولی یا منابع خارجی یا آموزشگاه هایی که واقعا یاد بدن نه از این الکیا که فقط پول میگیرن.

"چقدر درآمد دارن؟"

برنامه نویسی سمت بکند، سخت تر از فرانته.

شما 6 ماه فرانت یاد بگیر برو سر کار بعد دوسال بهت 25 تومن میدن ولی دیگه بعدش، رشد کمتری داری توی حقوق. مثلا با 5 سال سابقه بصورت میانگین 40 تومن میگیری.

حالا شما 6 ماه بکند یاد بگیر برو سر کار، میبینی هنوزم هیج جا ورت نمیدارن میری دوباره حداقل یه 3 ماهم میخونی تا یه شرکتی ورت داره.بعد دوسال بصورت میانگین بهت 20 تومن میدم. ولی بعد 5 سال میتونی تا 60 تومن درآمد داشته باشی.

سختیه بیشتر میکشی اولش ولی آخرش شیرینی شو میچشی

خیلی بستگی به پایه خودتون و تلاش داره ولی اگه فشرده وقت بزارید روزی 10 ساعت میتونید 4 ماهه برنامه نویس فرانت بشید، و تقریبا 7 ماهه برنامه نویس بکند.

اینایی که میگن از صفر آموزش میدیم با دوره 2 ماهه میرید استخدام میشید اونم برنامه نویس بکند. دروغ محضه.

اینم بگم که آمارهایی که دادم واسه استخدامیه شرکت ها، خودتونم میتونید بررسی کنید. برید سایت جابینجا، 7 صفحه اول رو ببینید.ببینید چند تا زبون سمت بکند میخان

زبان های معروف اینا هستن:

C#.NET( یا همون ASP.NET)

php

java

python

nodejs

اینو گفتم چون ممکنه خیلیا پایتون رو شنیده باشید که خیلی خوبه و همه جا پایتون کار میکنن. ولی در واقع اینطوری نیست و دروغه. چون پایتون زبون راحت تری هست واسه یادگیری، بیشتر آموزشگاه ها پایتون یاد میدن. ولی در واقع نیاز بازار کار، چیز دیگه ایه.

همه سوالاتتون رو جواب میدم."برای طراحی وب چه زبان هایی خوبه؟"برای طراحی وب، برنامه نویسی سمت فرانت د ...

سلام شما برنامه نویس هستین سوال داشتم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام من برنامه نویسم 

سوالاتتون رو کپی میکنم جواب میدم

+++

برای طراحی وب و اپ موبایل چه زبان هایی خوبه؟ 

برای وب زبان های پایتون یا پی اچ پی عالیه یکی رو باید انتخاب کنی برای اپ موبایل هم زبان kotlin عالیه ولی قبلا با جاوا مینوشتن که منسوخ شده 

منبع یادگیری این زبان ها؟

منابع اصلی سایتشون اگه انگلیسیت خوبه اگه انگلیسیت خوب نیست منابع فارسی مثل سایت آواسام 

چقدر دراند دارن؟

درآمد بستگی به شما داره خیلیا هستن بالای چند صد میلیون تومان در ماه درآمد دارن باید تلاش برای کسب درآمد و بازاریابی و  ... هم یاد بگیری 

برای من شش ماه زمان برد تا بتونم برنامه نویس بشم بعد سه ماه برای جنگو و بعدا پروژه گرفتم کم کم پیشرفت میکنید و اینکه تو برنامه نویسی اصلا یادگیری متوقف نمیشه حتی بزرگترین برنامه نویس جهان باشی 

🍁 به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت