2777
2789
عنوان

اگه پول دار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست

اولین کار خونه و ماشین رو عوض میکنیم... بعد یه خونه باغ می‌خریم.... بعد یه کافه ی دنج میزنیم با غذای خونگی... بعد سعی میکنم به اطرافیانمون که لازم دارن کمک کنیم... یه بخشیش واسه کار خیر.... سفر میریم بسیار.... 

سرمایه گذاری میکنیم

تو پولش رو بده من برنامه زیاد دارم 😂😂😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کار خونه و ماشین رو عوض میکنیم... بعد یه خونه باغ می‌خریم.... بعد یه کافه ی دنج میزنیم با غذای ...

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

میرم یه شهر دیگه خونه میخریدم یه کاری راه مینداختنو

کل رابطه ام را با خانواده ام قطع میکردم حیف پول ندارم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
کمپانی فیلمسازی تأسیس میکنم .. در یکی از کشورهای همسایه .

اوو

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟ چجوری متوجه شدی استارسید هستی؟من یکسری علایم داشتم میخواستم بهت بگم ...

قبول کردم

عزیزم جواب منم بده لطفا 

چه وایبی ازم میگیری بنظرت چجوریم؟

پزشکی میارم امسال یا دندون یا دارو یا میمونم پشت؟

معدلم بالا ۱۸/۵ یا ۱۹ میشه؟ رتبم چند میشه زیر پنج هزار میشه یا ..؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

عزیزم لطفا میشه جواب بدی؟ یا درخواستمو قبول کنی؟ خواهش میکنم 

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
عزیزم چه مهربون

جواب بده لطفا 

چندبار ازت پرسیدم خواهش میکنم