2777
2789

🍀 شروع چله کلیمیه 🍀

از جمعه ۲۱ اردیبهشت ک اول ذی القعده تا عید سعید قربان 🌼

۴۰ روز متوالی بهترین زمان برای گرفتن حاجات 🙃 چله کلیمیه می‌باشد ک ب اصطلاح علما بهار چله هاست 😍

بچه ها دریابید این فرصتو انشاالله همه حاجت روا باشیم 🌼

هرچله ایی میتونید بگیرید مث زیارت عاشورا ، سوره یاسین ، صلوات ، استغفار و  انواع نماز ها و …. هرچیزی ک دوست دارید ( میتونید چند تا باهم وردارید یا یکی ( بستگی ب توانتون داره ))

برای هر حاجتی میشه گرفتاری ، ازدواج ، بارداری ، شفای مریض ، مهر و محبت ، و هر نوع مشکلی ک دارید ❤️‍🩹

چند تا کار هست انجام بدیم دعاهامون زود تر مستحاب میشه 

۱. از نماز اول وقت غافل نشید🌷

۲. استغفار کنید ( واقعا از کردتون پشیمون باشید و توبه کنید ) 

۳. سعی بر اینک گناه نکنید (  مثلا حواستون باشه دل کسیو نشکنید غیبت نکنید دروغ نگید و …. تموم سعیتونو بکنید )

۴. اگر حقی بر گردنتون هست ادا کنید بدهیی دارید بدید یا حداقل پول کنار بزارید تا تسویه کنید ( ینی ی قدم وردارید)

۵. رد مظالم بدید ( در حد توانتون اگر نداشتید ب خدا قول بدید ک کم کم جمع می‌کنید تسویه میکنید)؟

دعا برای فرج امام زمان یادمون نره ❤️🥲 

بنده حقیر هم دعا کنید خیلی محتاجم ب دعاتون ❤️🥲

🌼انشاالله هممون حاجت روا بشیم🌼 

البته امسال باید تا فردای عید قربان بخونین که ۴۰ روز کامل بشه 

حاجات همگی روا التماس دعا استارتر

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

واسه امضام التماس دعا♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چشم حتما دعاتون میکنم منم خیلی دعا کنید

ممنونم حاجتتون روا 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

به نام خالق مهربانمون 

سلام

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها 

خواهرا میشه برای من و خانوادم دعای خیر کنید ؟

میشه دعا کنید گره از کارم باز بشه و خبر خوش بشنوم  ؟ میشه دعا کنید  خدای مهربان کمکم کنه؟ میشه بگید ؟؟🥺

لحظات سختی رو میگذرونم 

این چند روز  حتی تو خواب هم 

استرس دارم 

لطفا برام دعای خیر کنید برای حاجت روایی و بخشش ...‌‌

ان شاءالله 

بهترین ها نصیب قلبتون بشه ✨️ سپاسگزارم 🌸

متن تاپیک م بود😅✅️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چله سوره فجر برداشتم انشالله روزیمون زیادشه وخونه دارشیم بحق امام زمان وامام حسین

انشاالله حاجت روا بشید 

استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین با سوره واقعه هم عالیه

میشه روزی ۵ صلوات بفرستیم؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم