2777
2789
عنوان

مهمان ناخوانده صبح جمعه!

616 بازدید | 47 پست

مهمانی که صبح روز جمعه بدون هماهنگی میاد از نخبگانِ روزگاره

تماس گرفتن مگه چقدر سخت و غیرقابل درک؟! شاید اصلا خونه نبودن!

یکی نیست بهشون بگه حداقل برای وقت خودتون ارزش قائل بشین

از اینکه کسی رو پشت در نگهدارم متنفرم

امروزم مجبور شدم در رو باز نکنم چون شرایط هیچی مناسب نبود از خودمون تا خونه و همه چی ولی الان اصلا حس خوبی ندارم 😖

(:

خوب کاری کردی باز نکردی خب

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری   باز نکردی       صبح جمعه  ۹۹درصد    ایرانی ها   خوابن.   کی بود  طرف؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم بودم باز نمیکردم واصلا هم حس بدی بهم دست نمیداد  

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من میگم مهمونی که ناخونده بیاد، خودش خواسته که چشماش منظره های بهم ریخته و بدی ببینه😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
جالب اینجاست انقدر صبر میکنن که مثلا یه فرجی بشه عزیز من دوبار زنگ زدی جواب ندادن یعنی نیستن دیگه🤦 ...

چقدر رو مخن

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼