اختاااپوسس مدیر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 عنوان بنظرتون شبیهیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 58 پست یه سوالبنظرتون من و نامزدم شبیه همیم؟ بعضیا گفتن شبیهیم ولی بنظر خودم شباهتی نداریم🙄خواستم نظر شما هم بدونم😍🌸اگه میشه فقط ریپلای نکنید که پاکش کنم ممنون🌸🤍 1403/02/21 | 05:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 https://s8.uupload.ir/files/picsart_24-05-09_07-56-38-003_icw8.jpg
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2734 تو چرا اینقدر قشنگی:)♥️ ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 تو چرا اینقدر قشنگی:)♥️ عزیزمممم چشماتون قشنگ میبینه نظر لطفتونه ممنووون😍تاپیک هاتون را داشتم میدیدم، وام ازدواجتون اوکی شد؟
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2734 عزیزمممم چشماتون قشنگ میبینه نظر لطفتونه ممنووون😍 تاپیک هاتون را داشتم میدیدم، وام ازدواجتون اوکی ... آره عزیزم. الحمدلله خیلی وقته گرفتیم ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 آره عزیزم. الحمدلله خیلی وقته گرفتیم خداروشکر. کلا از زمانی که ثبتنام کنیم تا زمانی که وام رو بگیریم چقد طول میکشه؟ و کدوم بانک بهتره؟
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2734 خداروشکر. کلا از زمانی که ثبتنام کنیم تا زمانی که وام رو بگیریم چقد طول میکشه؟ و کدوم بانک به ... یه چند ماهی طول میکشه نوبتتون بشه مال ما ۳ ماه طول کشید از بانک کشاورزی گرفتیم ولی خب خیلیییی سختگیری کردننزدیک ۱ ماهی هم دنبال پرونده و اینا بودیم آخرشم با آشنا و پارتی و...اوکی شد. ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2734 ما بخاطر آشنا رفتیم کشاورزیاون موقع سپه از همش بهتر بودالبته اگه الان شرایطش عوض نشده باشه ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 یه چند ماهی طول میکشه نوبتتون بشه مال ما ۳ ماه طول کشید از بانک کشاورزی گرفتیم ولی خب خیلییی ... جدییی. ای بابا چقد طول میکشه من فکر میکردم سریع بدن🥲ممنون عزیزم
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 ما بخاطر آشنا رفتیم کشاورزی اون موقع سپه از همش بهتر بود البته اگه الان شرایطش عوض نشده باش ... اها الانم شنیدم سپه بهتر از بقیه ست
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2734 جدییی. ای بابا چقد طول میکشه من فکر میکردم سریع بدن🥲 ممنون عزیزم ن جانم.اینقدر اذیتت میکنن که خودت پشیمون میشی از هرچی وامهیعنی مال ما به جایی رسید که همسرم حاضر شد بفروشهولی من نزاشتم. ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
اختاااپوسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1305 ن جانم. اینقدر اذیتت میکنن که خودت پشیمون میشی از هرچی وامه یعنی مال ما به جایی رسید که همسرم حاضر ... ای وای چقد دردسر داره 😐حتی اگه اشنا هم داشته باشیی باز همینجوره؟