2777
2789
عنوان

بازم تب!!!

268 بازدید | 30 پست

خانوما بچه م دوسالشه.از بهمن ماه که اسهال استفراغ شد تقریبا هر دوهفته یکبار تب میکنه و علائم سرماخوردگی داره.

میبرم دکتر خوب میشه،10روز دوهفته دیگه دوباره تب میکنه.

دیدین همچین موردی رو؟

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه ازمایشخون بده ببین عفونت داخل خونش نرفته باش 

نمیخوام اصلاااا نگرانت کنم یبار اینجوری شد با بستری دو روزه حل شد چون دارو میدادیم باز بعد ده روز تب سینوساش چرک کرده بود ولی اصلاااا چیز ترسناکی نبود اصلا نترس زود خوب میشه 

عزیزم یه ازمایشخون بده ببین عفونت داخل خونش نرفته باش  نمیخوام اصلاااا نگرانت کنم یبار اینجوری ...

عزیزم آزمایش خون هم گرفتن ازش.چیز خاصی نذاشت.

میگم اگه گوشش عفونت کرده باشه، تو آزمایش نشون میده؟ یا همین باعث تب میشه؟

عزیزم آزمایش خون هم گرفتن ازش.چیز خاصی نذاشت. میگم اگه گوشش عفونت کرده باشه، تو آزمایش نشون میده؟ ی ...

خب خداروشکر عفونت تو خونش نرفته عفونت گوش با معاینه مشخص میشه 

گوش درد درد خیلیییی شدیدیه و از تحمل خارج اویشن اینا میخوره ؟ 

اویشن و عسل بده 

بخور بهش بده اگر سینوساش چرک کرده باشه بیاد بیرون 

امیدوارم ک خوب بشه مریضی بچه خیلی سخته 

خب خداروشکر عفونت تو خونش نرفته عفونت گوش با معاینه مشخص میشه  گوش درد درد خیلیییی شدیدیه و از ...

فدای شما.عسل و آویشنو امتحان میکنم حتما.

تبش پایین اومد بالاخره.برم یخوابم دیگه.

محبت کردین جواب دادین🌹

عزیزم تایپیک قفل شد اگه انلاین شدی بگو اینجا برات بزارم زود پاک کنم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم تایپیک قفل شد اگه انلاین شدی بگو اینجا برات بزارم زود پاک کنم

خانووووومی 😍😍😍

بالاخره دیدمتون🤩

شما زیبایی به تمام معنا.

در عین سادگی.

مشکل از خود همسرته عزیزم.هیچوقت خودتو سرزنش نکن.

خانووووومی 😍😍😍بالاخره دیدمتون🤩شما زیبایی به تمام معنا.در عین سادگی.مشکل از خود همسرته عزیزم.هیچو ...

مرسی عزیزم نگاهت قشنگه مهربون لطف داری 💗💗💗😗😗

به قیافم چند سال میخوره ؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مرسی عزیزم نگاهت قشنگه مهربون لطف داری 💗💗💗😗😗به قیافم چند سال میخوره ؟

نهاااایت ۳۰,۳۱

هیچوقت خود ساده تو با چهره های آرایش کرده مقایسه نکن گلم.

اون خانوم هم ژل لب داشت،هم عمل بینی هم ابرو و دندون دستکاری شده بود.

شما یه آرایش ملایم بکنین کلی تو چشم میاین.

نهاااایت ۳۰,۳۱هیچوقت خود ساده تو با چهره های آرایش کرده مقایسه نکن گلم.اون خانوم هم ژل لب داشت،هم عم ...

ممنون عزیزم  بابت انرژی مثبتی که دادی 🌹🌹🌹

مگم کاش میشد یه روز خودتو میزدی به مریضی (دور ازجون)ببینیم واکنش همسرت چیه؟

من قبل از اینکه باردار بشم دخترم و خودکشی کردم کارم به بیمارستان کشید اهمیتی نداد وقتی گفتم اگه تنهام بزاری باز اینکار و میکنم باهام موند گفت فقط واسه عذاب وجدان نگیرم تحملت میکنم