2777
2789
عنوان

بازم تب!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست
من قبل از اینکه باردار بشم دخترم و خودکشی کردم کارم به بیمارستان کشید اهمیتی نداد وقتی گفتم اگه تنها ...

وااای خداروشکر که چیزیت نشده.

توروخدا توبه کن .

همسرت چهره ی جذابی داره یا خوش قدوبالاس؟ چرا انقد دوستش داری؟

معذرت میخوام جانم.اگه سوالام خصوصیه میتونی جواب ندی.کاربریتو میبینم این سوالا تو سرم میچرخه

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
وااای خداروشکر که چیزیت نشده.توروخدا توبه کن .همسرت چهره ی جذابی داره یا خوش قدوبالاس؟ چرا انقد دوست ...

اره خداروشکر توبه کردم مخصوصا برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم فهمیدم خدا رحم کرده 

خوشگل زیاد نیست ولی همه میگفتن اوایل ازدواجمون که ازم سره و اینکه من قبل ازدواجمون خیلی دوسش داشتم الان به خاطر دوست داشتن نیست که باهاش موندم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خداروشکر توبه کردم مخصوصا برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم فهمیدم خدا رحم کرده خوشگل زیاد نیست و ...

شما خییییلی خانومی عزیزم.

از لحن صحبتت معلومه خیلی مهربون و صبوری.حتی با کاربرایی که ناخواسته و به قصد دلسوزی گاها باهات تلخ صحبت میکنن در نهایت ادب و احترام صحبت میکنی.

امیدوارم مشکلت بزودی هرطور که خدای متعال مصلحت میدونه حل بشه.

منو بی خبر نذار لطفا❤️💚

شما خییییلی خانومی عزیزم.از لحن صحبتت معلومه خیلی مهربون و صبوری.حتی با کاربرایی که ناخواسته و به قص ...

قربونت برم از محبت خودته ، مرسی توکل به خودش امیدوام سرنوشت قشنگی پیش روی هممون باشه 

چشم حتما باعث افتخاره دوست های مهربونی مثل شما تو سایت دارم 💗

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم گفتع بودید پلاکت دخترتون پایین بوده چن سالش بود و پلاکتش چن بود و مشکلش ...

سلام جانم.

دختر من 2ماهه ش بود که متوجه کبودی روی پاهاش شدم.تو اولین آزمایش عدد پلاکت 86000 بود، سریع بستریش کردیم که با گذشت 12 ساعت از آزمایش اول، وقتی دومین آزمایش رو تو بیمارستان انجام دادیم پلاکت به 3000 رسیده بود.3روز بستری بود که هر روز بهش سرم ivig وصل شد و خداروشکر بهتر شد.

6ماه هم تحت نظر بود بعدش.

واسه تب بچه آت کف پاش پیاز بزار واسش تخم شنبلیله بیار بجوشون چهار تا لیوان آب بریز بزار خوب بجوشه زیرشو کم بشه تاابش کن شد ی کم بهش بده بانیان ولرم بشه بهش بده بخوره بعد اون خود تفاله شو ولرم شد بزار ی پارچه یا پنبه تمیز بزار سر سینه اش عالیه شلغم بیار توش خالی ی کم توش شکر بریز بعد سر بده است بزار ی گوشه آب جمع شد بهش بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم گفتع بودید پلاکت دخترتون پایین بوده چن سالش بود و پلاکتش چن بود و مشکلش ...

گلم دکترا علت رو itp تشخیص دادن ولی من چون 10 ام اون ماه دوز اول واکسن کرونا رو زدم و 19 ام کبودی ها رو پاهای دخترم دیدم، احتمال قوی رو بر این دارم که دخترم به واکسن حساسیت نشون داد.چون شیر خودمو میخورد.بعدها دو پزشک دیگه هم این احتمال منو تایید کردن.

واسه تب بچه آت کف پاش پیاز بزار واسش تخم شنبلیله بیار بجوشون چهار تا لیوان آب بریز بزار خوب بجوشه زی ...

ممنون از مهربونیت خانوم گل❤️

خوبه دخترم الان.تاپیک مال خرداد ماهه، الان دوباره بروز شده.

ممنون از مهربونیت خانوم گل❤️خوبه دخترم الان.تاپیک مال خرداد ماهه، الان دوباره بروز شده.

اهههااا ندیدم تاریخ رو انشاالله تن اش سلامت باشه عزیزم خوشبختی شو ببینی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گلم دکترا علت رو itp تشخیص دادن ولی من چون 10 ام اون ماه دوز اول واکسن کرونا رو زدم و 19 ام کبودی ها ...

خداروشکر دخترتون خوب شده برا دخترمنم دعاکن پلاکتش پایین ۶۹ هزار هس یه هفته دیگه ازمایش داره فعلا دکتر دارونداده و بستری نکرده

خداروشکر دخترتون خوب شده برا دخترمنم دعاکن پلاکتش پایین ۶۹ هزار هس یه هفته دیگه ازمایش داره فعلا دکت ...

الهی که به حق امام رضا به زودی خوب میشه دختر گلت.

یه چیزی هم الان یادم افتاد.خواهرم 27سالشه.3سال پیش اونم یهو پلاکتش افت کرد.دکترا پیشنهاد به نمونه برداری دادن که دکتر آخری که فوق العاده متبحر بود گفته بود دخترم شما اصصصلا چیزیت نیست فقط مدل بدنت همینه.تا آخر عمرت روزی یدونه آهن بخور.الان خواهرم گاهی بازم افت میکنه پلاکتش ولی شکرخدا سالم و سرحاله.