2777
2789
عنوان

خیلی از تاپیک های نی‌نی سایت...

284 بازدید | 26 پست

واقعیت داره و خیلی‌هاشون نه! ولی جالبیش اینه من میتونم با خیلی از تاپیک‌ها همذات پنداری کنم چون از نزدیک از عزیزانم دیدم!

یه چیز‌هایی که اگه براتون تعریف کنم می‌گید نه مگه میشه؟ فقط برای پربازدید شدنه. ولی متاسفانه هست و در جامعه وجود داره.

فقط ازتون یه خواهشی دارم خانوم‌ها، به عنوان کسی که قربانی رفتار بزرگ‌ترها شده. لطفاً لطفاً لطفاً توی زندگی‌ای که داره بهتون اسیب میزنه نمونید.

من هیچکس رو قضاوت نمیکنم شاید منم جای خیلی‌ها باشم همین تصمیم رو می‌گیرم ولی هیچی بدتر از سوختن و ساختن نیست. توی این سایت خانم‌ها از اتفاقاتی که براشون افتاده میگن که بعضی‌هاش واقعاً افتضاحه! بعد وقتی به همون خانوم میگن چرا ادامه می‌دی؟ میگن جایی رو نداریم بریم. درسته بخدا من می‌فهمم. من طعنه شنیدن ها رو درک می‌کنم. ولی خیلی بهتر نیست از مادرت و برادرت حرف بخوری(برای مثال) و طعنه بشنوی تا از شوهری که دست بزن داره و خیانت میکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستان مشکلات وحشتناکی با شوهرش داشت که حل نشدنی بود بهش میگم خب چرا نمیری جدا بشی و بری خونه مادرت؟ میگه خونه مادرم کوچیکه. فقط به خاطر این دلیل. باور کنید به عنوان کسی که تجربه کرده زندگی با شوهری که مسئولیت حالیش نیست، کنار بچه‌هاتون و خودتون نیست، همراه نیست، خیانت میکنه، فحش میده و دست به زن داره، یه ذره بهتون اهمیت نمیده به درد مفت نمیخوره. اون بچه‌ی طفل معصومی که میاد تو خونه‌اتون هم خون جیگر میخوره حتی اگه بزرگ بشه. اونوقت روز کنکورش وقتی دنبال پدرش میگرده نیست. روزی که بیمارستان بستری میشه هم دنبال پدرش میگرده نیست.

ی چیزاییو ک من توزندگی تجربه کردم ک به هرکی بگم باور نمیکنه

براهمین هیچ وقت دلم نخواسته راجبشون تاپیک بزنم

براهمین بهتون میگم اگ یکی ی چی عجیب گفت فکرنکنید دروغ میگه شاید واقعا اون اتفاق براش افتاده

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
فقط ازتون یه خواهشی دارم خانوم‌ها، به عنوان کسی که قربانی رفتار بزرگ‌ترها شده. لطفاً لطفاً لطفاً توی ...

درست میفرماید

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یکی از دوستان مشکلات وحشتناکی با شوهرش داشت که حل نشدنی بود بهش میگم خب چرا نمیری جدا بشی و بری خونه ...

عزیزم میشه برای تاپیک من ر اهنماییم کنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ی چیزاییو ک من توزندگی تجربه کردم ک به هرکی بگم باور نمیکنه براهمین هیچ وقت دلم نخواسته راجبشون تاپ ...

قبول دارم 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
یکی از دوستان مشکلات وحشتناکی با شوهرش داشت که حل نشدنی بود بهش میگم خب چرا نمیری جدا بشی و بری خونه ...

دقیقا💔💔💔☹️☹️☹️

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

متاسفم اگه واضح نگفتم... فقط میخواستم این پیام رو برسونم که خیلی از تاپیک‌هایی که کسی باور نمیکنه وا ...

حقوق💔💔🙏

ی ساعت پیش یه خانومی تاپیک زد دوتا بچه دارم تازه متوجه شدم شوهرم هم جنس بازه بدبخت نمیدونست جداشه یا بمونه و اون عوضی رو تحمل کنه بحاطر بچه هاش

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
ببینید حتما طرف بع عجز نرسیده وگرنه لازم نیست شما ازش بخوایی ،خودش میره 

پس بچه ها چ گناهی کردننننننننن  من هیچ وقت ازدواج نمیکنم یکی بخاطر اینکه به هیچ مردی اعتماد ندارم .... و اینکه من هیچ ضمانتی نمیتونم بکنم که پدرش مثلا بعد ده سال خیانت نکنه یا چیزی نشه ممکنه اتفاقی بیافته بعد اون بچگیش مثل من شه مادر شدن ترسناک ترین  چیزیه ک میتونم بگم  

این سوختن و. ساختن  واقعاً  معضلخ شده و بدتر از اون توقع جامعه و زنها از مادرها هم همینه بمیر ولی بمون ،داری جون میدی بمون،اه ب هر قیمتی ؟!

اصلا خبر دارید چه بار روانی سنگینی به همراه داره دیدن ناراحتی مادر

دیدن کتک خوردن مادر؟!

گاهی جدایی برای بچه عوارضش کمتره

حداقل‌ دعوا نیست و امنیت روانی داره ،استرس نیست 

اینجا به مادری ک رفته میگن تو مادر نیسنی 

کاش مردا هم مین طور بودن

ولی نیستن مردا پشت همن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.