2777
2789
عنوان

خواب جن

130 بازدید | 21 پست

دیشب خیلی خوابای بدی میدیدم ، انگار تو کل خونه جن بود و داشتن همه رو اذیت میکردن هرچقدرهم بسم اله میکفتم سوره میخوندم نمیشد، صدای جاروبرقی درمیومد لباس از تن ادمای خونه درمیومد، همه چی جا به جا میشد و تسخیر شده بود، ولی دیده نمیشدن خودشون، خیییلی تو خواب ترسیدم انقدر که میترسم بخابم...

تعبیرش چیه بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم شام زود بخور.بعدشم کارنیمه تمام نذار بری بخوابی .من خودم یه کار نیمه تمام بزارم مثلا مسواک نز ...

اخه کار ناتموم موقعی که بهش فکر کنی ذهنتو درگیر میکنه، فکر نکنی بیخیال باشی نه، بعد موقع خواب گرسنم بود😅😅😅

منم خواب دیدم باجن ازدواج کردم اونم دوبارشش صبح بیدارشدم دوباره همون خوابودیدم شب خوابیدم یکی روسینم ...

بختک بوده یکبار این اتفاق برای منم افتاد، بیدار شدم نمیتونستم دادبزنم انگار یه چیز سیاه خیلی بزرگ دور شد ازم

یعنی چی جن داری؟ چطوری؟!

اره جد در جدم دارن ولی فقد از هر خانواده دو نفر اذیت می‌کنه از خانواده ۴ نفری ما منو مادرم هستیم 

معمولا خودشو به شکل مادرم در میاره وقتی که حواسم نیست دارم میرم بیرون مثلا میبینم نشسته داره جوراب می‌شوره ( که پاهاش دیده نشه)

خیلی وقتا ببین کار یلی وقتا صدام میزنه با صدای مادرم 

مثلا دستشویی ام میگه بیا بیرون 

یا تو خونم صدا میزنع میگه بیا ولی من نمی‌رم چون اصن نباید جواب بدی 

من مادرم کارم داشته باشه میاد خودشو نشون میده بعد میگه کارت دارم 

بعد که زورش نمی‌رسه دیگه میاد توخواب اذیت می‌کنه که منم چاقو میزارم فقد وقتایی که یادم میره از فرصت استفاده می‌کنه و ...

اره جد در جدم دارن ولی فقد از هر خانواده دو نفر اذیت می‌کنه از خانواده ۴ نفری ما منو مادرم هستیم&nbs ...

اذیت نمیشی تو بیداری؟ 

هیچ کاریش نمیشه کرد؟ بعد اینکه از نوع کافر و اذیت کاره؟ چون میگن جن خوب هم هست! پس با اینهمه اهن و فلز و قران چجوری میاد؟

اذیت نمیشی تو بیداری؟  هیچ کاریش نمیشه کرد؟ بعد اینکه از نوع کافر و اذیت کاره؟ چون میگن جن خوب ...

جن خوب هم هست 

من همزادم خوبه 

این جن از نسل در نسلم اومدن

مگه میشه اذیت نشی پیش سید هم رفتم کار خاصی نکرد فقد گفت حس شیشمت خیلی خوبه اگه حس کردی چیزی از جایی نگاهت می‌کنه یا حس کردی کسی تو خونس در حالی که تنهایی همش درسته و بشین قرآن بخون یا برو بیرون جایی که چند نفر باشن