2777
2789

من ازدواج کردم 

و باهمسرم رابطه داشتم خون نیومد 

ح ل ق و ی بودم 

اما بعدرابطه سوم بعد چندساعت یک مقدارکم‌خونریزی داشتم فک‌کردم پریود شدم 

اما بعدش دیدم نه پریودنشدم

دلیلش‌چی‌بوده ؟؟؟

من اطلاعاتی ندارم و یک مقدارترسیدم ، خواستم بدونم کسی‌چیزی راجب این مسعله میدونه راهنماییم کنه 

ممنونم 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻

چیز خاصی نیس 

اتفاقی هم نیفتاده ک بترسی 

اگه بعد از اون  درد یا سوزش داشتی  برو پیش دکتر 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا پرده با رابطه اول پاره نمیشه بعد چند بار میشه 

بعضی وقتاهم با بار اول کمی خون میاد با بارهای دیگه بازم میاد 

بعضی وقتا اصلا نمیاد و بعضی وقتا میاد و تمام 

خونریزیت در حد چقدر بود؟! مثلا چند قاشق یا بیشتر؟!

بعضی وقتا پرده با رابطه اول پاره نمیشه بعد چند بار میشه  بعضی وقتاهم با بار اول کمی خون میاد ب ...

شاید دوتا به سه تا 

فک‌کردم پریودسدم سری نوارگذاشتم‌

دیدم نهههه نشدم 

شاید دوتا به سه تا  فک‌کردم پریودسدم سری نوارگذاشتم‌ دیدم نهههه نشدم

همونه پردت بوده 

تو خودت میگی حلقوی بوده یا رفتی معاینه؟! از خوبیای معاینه اینه جنس پردتدمیشناسی دیگه خیالت راحته 

شاید دوتا به سه تا  فک‌کردم پریودسدم سری نوارگذاشتم‌ دیدم نهههه نشدم

فکر کنم ارتجاعی ابنجور باشه انعطاف داره بار های اول پاره نمیشه بشه هم خوندجزئی کلا مقدارخونی که داشتی خون پرده بوده خواهر منم شب عروسیش پاره نشد وقتی پاره شد که با ضربه محکمی زده بود داخلش

فکر کنم ارتجاعی ابنجور باشه انعطاف داره بار های اول پاره نمیشه بشه هم خوندجزئی کلا مقدارخونی که داشت ...

دقیقا یه ضربه محکم واردشد دردم‌کرفت و بعدش دیگ نتونستم ادامه بدم 

تقریباچهارساعت بعدش رفتم دست شویی دیدم خون میاد 

و شستم دیگ نیومد