2777
2789
عنوان

خواب ترسناک:

210 بازدید | 8 پست

بیاید تعریف کنید

من خواب ترسناک خیلییی زیاد میبینم ولی این یکی از ترسناک تریناشونه:

خواب من این بود یکی از اقوام خیلی دوز

یه در تاریک بود 

آدما ازش رد میشدن

بعد میخواست اونم رد بشه

گفت تو هم بیا

میخواست منم ببره یهو تو خواب من انگار دستمو یکی کشید نذاشت برم

اون رد شد

صبح خبر اومد تصادف کرد و فوت شد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خواب ترسناک یادم نیست ولی یادمه چند شب پیش با کراشم داشتیم از خونه فرار میکردیم بعد رفتیم تو جنگل یهو یه خرس اومد تیکه تیکش کرد

بشدت از خرسا میترسم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای چه وحشتناک در مرگ بود 

نمیدونم واقعا

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خواب ترسناک یادم نیست ولی یادمه چند شب پیش با کراشم داشتیم از خونه فرار میکردیم بعد رفتیم تو جنگل یه ...

پشمام

منم یک همچنین خوابی دیدم یک مرد دنبالم هست بعد تو راهرو هستم یهو دیدم مرد پشت سرمه از پنجره گرفتم رفتم بالا خودمو پرت کردم پایین

همینکه واقعی میشه برای هفت جدوآبادم بسه 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
والا بنظر من دنیای ما از اون دنیا خیلی ترسناکتره

شاید