2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم

624 بازدید | 26 پست

رفتم دیدم انگاری مسته هی چرتو پرت میگه مثل چی ترسیده بودم اومدم فرار کنم دیدم یهومثل وحشیا گرفتتم بزور از پشت بهم تجاوز کرد داشتم از درد و گریه میمردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا بودی خب طرف زن داشت امیدوارم تاپیکت الکی و ساخته ذهن باشه

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

ای کاش ساخته ذهن بود

عزیزم برو پزشکی قانونی شکایت کن دی ان ای طرف هست میتونی ثابت کنی پدرشو درمیارن حرومزاده رو خانوادتم کاری نمیکنن نگران نباش با روانپزشک هم صحبت کن عزیزدلم

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

زنگ زد گفت کار واجب دارم من خاکبرسرم رفتم مثل ذوانیا شدم همش دادوبیداد میکنم میترسم خانوادم بفهمن&nb ...

اگه بری به زنش بگی فکر نکنم باور کنه چون مرده جوری وانمود میکنه که تو خرابی 

باید همون روز میرفتی ازش شکایت می‌کردی. نمیدونم تا چند روز مشخص هستش 

بهتره با یه روانشناس حرف بزنی  . حداقل میتونه آرومت کنه 

خیلی خیلی خیلی به ندرت پیش میاد کسی بتونه به کسی از پشت تجاوز کنه، مگر خیلی خیلی قوی.نیرومند باشه، مثل هادی چوپان و.مفعول هم مثل ی بزغاله کوچیک باشه، برای دخول از وشت زاویه قرار گرفتن، تعلیق و روغن کاری، باز گردن وسط باسن و... لازم است لذا انجام این کار در کسری از ثانیه امکانپذیر نیست، مگر خود مفعول رضایت داشته باشه، من وکیل هستم اگر هریمه اش را بدی و.عجله هم.کنی حتما محکومش می کنم.و مجازات کارش چون به عنف بوده است، حتما اعدام است، بقیه اش بادخودت....

ده روزه

این و باید با وکیل صحبت کنی که بتونی ثابت کنی 

که احتمالا خوانواده هم بفهمن جریانو 

اکثر ما دخترا مورد آزار جنسی قرار گرفتیم .ولی واسه شما شدتش بیشتر بود . 

سخته بخوام. بهت بگم باید سعی کنی فراموشش  کنی .که بقیه زندگیتو تحت شعاع قرار نده ‌.

سعی کن زیاد به اون روز فکر نکنی میدونم شکنجه ی روحی شدی . ولی اگه بخوای کله زندگی تو روی اون حادثه بزاری بقیه زمان زندگیتو از دست میدی 

خیلی خیلی خیلی به ندرت پیش میاد کسی بتونه به کسی از پشت تجاوز کنه، مگر خیلی خیلی قوی.نیرومند باشه، م ...

خیلی هیکلیه ینی از در بزور میاد تو ولی من نمیخام بمیره زن و بچه داره ولی میخام جیگرش مثل من بسوزه 

این و باید با وکیل صحبت کنی که بتونی ثابت کنی  که احتمالا خوانواده هم بفهمن جریانو  اکثر ...

من حتی نمیتونم دیگه غذامو درست بخورم اخه من ی ادم مذهبیم و چادریم هستم هضمش برام واقعا سخته که ی نامحرم بهم دست زده اونم بخاطر حماقت خودم