2777
2789
عنوان

خانمهای کرجی لطفا بیاید

277 بازدید | 28 پست

سلام نظرتون راجب به دکتر میترا امینیان چیه؟

من سره بارداری اولم دکترم ژیلا غفوریان بود اما خییییلیییی خییییییلیییییی بد اخلاق بود به خاطره همین دیگه پیشش نرفتم

سره این بارداریم دکترم و عوض کردم پیش دکتر امینیان میرم

حالا کسی دکتر امینیان و میشناسه؟

نظرتون راجب بهش چیه؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميخوام يه چكاپ كامل برن برأي سلامت تخمدان و ها و ...به نظرتون سونو واژينال مينويسه!؟!

پیش دکتر امینیان؟

نه برا چی واژینال سونو ساده شکمی مینویسه منم دادم تا حالا

پیش دکتر امینیان؟ نه برا چی واژینال سونو ساده شکمی مینویسه منم دادم تا حالا

اخه هرچي سونو رفتم واژينال دادن

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
نه بعید میدونم  خب اصلا واژینال بدن مگه چی میشه عزیزم

من يكم دردم ميگيره

بعد معاينه ام ميكنن واسه چكاپ دكترا!؟؟چجوري معاينش

شرمنده من باره أولمه ميخوام برم واسه چكاپ نميدونم معاينم نشدم تاحالا

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
من يكم دردم ميگيره بعد معاينه ام ميكنن واسه چكاپ دكترا!؟؟چجوري معاينش شرمنده من باره أولمه ميخوام ...

نه عزیزم معاینه درد نداره فقط سعی کن نفس عمیق بکشی و خودت و شل کنی همین

از سونوی واژینال دردش خیلیییییییی کمتره

نه عزیزم معاینه درد نداره فقط سعی کن نفس عمیق بکشی و خودت و شل کنی همین از سونوی واژینال دردش خیلیی ...

نه عزیزم معاینه درد نداره فقط سعی کن نفس عمیق بکشی و خودت و شل کنی همین از سونوی واژینال دردش خیلیی ...

اهان مرسي دوستم اخه من٦ماه پيش تو بيمارستان سقط داشتم عز ترسم چكاپ نرفتم بعدش الانم به اصرار شوهرم ميرم 

راستي خانم دكتر شوهر رو ميزارن داخل بياد!؟!

اهان مرسي دوستم اخه من٦ماه پيش تو بيمارستان سقط داشتم عز ترسم چكاپ نرفتم بعدش الانم به اصرار شوهرم م ...

دکتر امینیان و عزیزم؟

یا کلا دکترای زنان و میگی؟