2777
2789
عنوان

خانمهای کرجی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست
اولش تنها میری داخل بعد بهش میگی شوهرمم میخواد بیاد داخل اجازه میده

اهان پس خوبه اخه من خيلي لوس تشريف دارم 

😂😅

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا براش تعریف کن که سقط داشتم و دیگه نرفتم واسه چکاپ خودش میدونه چی بنویسه برات

اوهوم باشه عزيزم مرسي راستي ويزيتش چقدره!؟

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
دکتر ژیلا غفوریان بد اخلاقه؟؟ من پیشش میرم بنظرم خیلی هم مهربونه و وقت میزاره 

عزیزم دکتر غفوریان خیلی علمشون خوب و زیاده اما من اصلا از ایشون خاطره خوبی ندارم 

به نظره من اصلا به حرفایه ادم خوب گوش نمیدن

امیدوارم شما از ایشون نتیجه خوبی بگیری 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اهان بره من بيمه نيرو هاي مسلحه قبول ميكنن!؟

اره عزیزم با بیمه 41 بدون بیمه فک کنم 45 باشه من امروز دارم میرم اونجا حالا ویزیت دقیقشو بهت میگم

اره عزیزم با بیمه 41 بدون بیمه فک کنم 45 باشه من امروز دارم میرم اونجا حالا ویزیت دقیقشو بهت میگم

مرسي عزيزدلم /راستي من يكم خجالتي و بي زبونم ميگن خانم دكتر بد اخلاقم اره!؟!

مرسي عزيزدلم /راستي من يكم خجالتي و بي زبونم ميگن خانم دكتر بد اخلاقم اره!؟!

نه عزیزم اتفاقا اصلا بد اخلاق نیست خیلی خوبه همش مریضاش با عزیزم و مامان جان خطاب میکنه 

اما من خیییییلییییی تعریفشو شنیدم یکی از اشناهامون تو بیمارستان اتیه کار میکنه اون میگفت تمام دکترا از دکتر امینیان تعریف میکنن 

نه عزیزم اتفاقا اصلا بد اخلاق نیست خیلی خوبه همش مریضاش با عزیزم و مامان جان خطاب میکنه  اما م ...

اهان پس خوبه حتما ميرم پيشش

عزیزم ببخشید دکتر میترا امینیان خوب بود؟کجا سونو گرافی میفرستاد؟

عالییییی بود عالییی 

من چون خودم فردیس بودم تو فردیس سونو میرفتم