2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم

51 بازدید | 5 پست

من امروز رابطه داشتم از مقعد اما استرس دارم که شاید چند قطره وارد واژن شد چون دسترسی به قرص اورژانسی نداشتم برای اولین بار چهار قرص ال دی خوردم و دوازده ساعت دیگ چهار تا میخام بخورم آیا جوابه کسی تاحالا امتحان کرده

دوست عزیز اول اینکه رابطه مقعدی براتون بدترین آسیب ازش اجتناب کنید بعدش اصلا اینطور نیست اگه به موقع دست شویی رفته باشین مشکلی نداره برای اطمینان بیشتر زعفران دم کن بخور

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

دوست عزیز اول اینکه رابطه مقعدی براتون بدترین آسیب ازش اجتناب کنید بعدش اصلا اینطور نیست اگه به موقع ...

زعفرون هم دم کردم خوردم اما باز هم استرس دارم و نمی‌دونم اون چهار تا قرص رو بخورم یا اورژانسی مصرف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفرون هم دم کردم خوردم اما باز هم استرس دارم و نمی‌دونم اون چهار تا قرص رو بخورم یا اورژانسی مصرف ک ...

من قرص اورژانسی باید حداقل تا بیست و چهارساعت بعد رابطه بخوری که جواب بده بنظرم همون چهارتا بخور و تو تمام چای و دمنوشت زعفران و دارچین بریز

پریودیت نزدیکه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نه هفته ی پیش پریود شدم

آها پس همینا گفتم انجام بده انشالله که چیزی نیست 

آخه بدن زن بعد پریودی دوره خیلی حساسی داره امکان پریود شدن از همیشه بیشتره🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره