2777
2789
عنوان

چرا پسرا احساسات ندارن؟ عواطف ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا معیارشون فقط خوشگلیه😁 درسته؟ 

چرا من دختر زشت دوست دارم...

بعدشم نمیخام بی احترامی کنم ولی اینو دقت کن.شما پدر نداری؟ برادر نداری؟بابابزرگ نداری؟ اونا مگه مهربون نیست؟ مگه دلسوز نیستن؟

دیدی پس تو با این حرفت به اونام یکجورایی ریدی😂😂

همه پسرها اینطور نیستن شاید پسرهایی که شما باهاشون برخورد داشتین اینجوری بودن ولی تعمیم ندیم بهتره ، ...

خندم میا‌

شما دختریی که زشت باشه باهاش تو رابطه نمیرین‌ و مسخرش میکنین‌

بعد حرف از احساسات میزنین؟

برگام

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
همه پسرها اینطور نیستن شاید پسرهایی که شما باهاشون برخورد داشتین اینجوری بودن ولی تعمیم ندیم بهتره ، ...

ولی پسر مهربون جذابه😁.

پسرا کلا ۳ تا حس دارن.

حس زرنگی به همه کلک بزنن.

حس میل جنسی.

حس قدرت که به همه امر و نهی کنن

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

اتفاقا دارن ولی برای هر دختری نه برای دختری که دوسش دارن

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

خدایی قبول داری؟ من تا حالا پسر عاشق ندیدم. دلسوزی ندارن مهربونی ندارن.  تو دعوا ها طرف مقابلو ...

اما من پسر عاشق دیدم🙂 پسرها اصولا عاشق و دلداده نمیشند اما اگه دل ببندند به دختری ؛ جان و روح و زندگیشون؛ کمترین چیزیه که به معشوقشون تقدیم می‌کنند.

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
خندم میا‌ شما دختریی که زشت باشه باهاش تو رابطه نمیرین‌ و مسخرش میکنین‌ بعد حرف از احساسات میزنین؟ ...

دقیقا معیارشون فقط خوشگلیه

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
اما من پسر عاشق دیدم🙂 پسرها اصولا عاشق و دلداده نمیشند اما اگه دل ببندند به دختری ؛ جان و روح و زند ...

خدایی ؟ من تا حالا ندیدم