عاشق نمیشن. معیارشون فقط خوشگلیه. پسرا تنها حسی که دارن میل جنسیه
نه برای همه صدق نمیکنه برادر من احساساتی میدون عاشق میشه بله یکی از معیارهاش زیبایی هست چون هیچکس نمیتونه بگه چهره برام مهم نیست برای همه مهمه برای من دختر خیلی مهمه پس باید قبول کنیم برای آقایون هم باشه
از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
همه پسرها اینطور نیستن شاید پسرهایی که شما باهاشون برخورد داشتین اینجوری بودن ولی تعمیم ندیم بهتره ، من خودم خیلی عاطفی و احساساتی ام شاید حتی از خیلی از دخترها بیشتر ، بستگی به نوع تربیت و محیطی که آدم توش بزرگ میشه داره ، البته اینم بگم که دخترها بطور میانگین از پسرها یکم عاطفی ترن و این طبیعی هم هست چون قراره مکمل هم باشن نه کپی برابر هم
خدایی قبول داری؟ من تا حالا پسر عاشق ندیدم. دلسوزی ندارن مهربونی ندارن. تو دعوا ها طرف مقابلو ...
نه دیگه زدن دیگه فک کنم خیلی کم شده اونقدر بزرگش نکن.چرا عشق نداریم کی گفته فیلم ترکی نگاه نمیکنی؟ پسره چقد خودش به ابو اتیش میزنه تا دختره به دست بیاره
خب هر بچه ای از اول که به دنیا میاد پاک و مععصومه مهم نیست جنسیتش چیه و بعد کم کم به خاطر تربیت خونواده دید جنسیتی که جامعه بهش داره و مسئولیت ها و وظایفی که بر عهده داره تربیت میشه و شخصیتش شکل میگیره جدا از این جمع بستن همه درست نیست بعضی از اقایون واقعا احساساتی هستن