2777
2789

اصلا تا حالا هیچ پسر احساساتی ندیدم.

انگار به جای قلب ، یه تیکه سنگ دارن.

همه بیماری های روحی مثل افسردگی واسه زن هاست. 

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حرفت که همرو جمع بستی همین تیکه سنگم دیگه شکست

خدایی قبول داری؟

من تا حالا پسر عاشق ندیدم. دلسوزی ندارن مهربونی ندارن.  تو دعوا ها طرف مقابلو به قصد کشت میزنن😕

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
نه اتفاقا پسر ها عاشق شن خیلی با احساسات میشن

عاشق نمیشن. معیارشون فقط خوشگلیه.

پسرا تنها حسی که دارن میل جنسیه

نه اینطور نیست اکثرشون فقط جوری تربیت شدن که احساساتشونو نادیده بگیرن

چطور؟ بیشتر توضیح میدی

عاشق نمیشن. معیارشون فقط خوشگلیه. پسرا تنها حسی که دارن میل جنسیه

نه برای همه صدق نمیکنه برادر من احساساتی میدون عاشق میشه بله یکی از معیارهاش زیبایی هست چون هیچکس نمیتونه بگه چهره برام مهم نیست برای همه مهمه  برای من دختر خیلی مهمه پس باید قبول کنیم برای آقایون هم باشه   

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

همه پسرها اینطور نیستن شاید پسرهایی که شما باهاشون برخورد داشتین اینجوری بودن ولی تعمیم ندیم بهتره ، من خودم خیلی عاطفی و احساساتی ام شاید حتی از خیلی از دخترها بیشتر ، بستگی به نوع تربیت و محیطی که آدم توش بزرگ میشه داره ، البته اینم بگم که دخترها بطور میانگین از پسرها یکم عاطفی ترن و این طبیعی هم هست چون قراره مکمل هم باشن نه کپی برابر هم 

خدایی قبول داری؟ من تا حالا پسر عاشق ندیدم. دلسوزی ندارن مهربونی ندارن.  تو دعوا ها طرف مقابلو ...

نه دیگه زدن دیگه فک کنم خیلی کم شده اونقدر بزرگش نکن.چرا عشق نداریم کی گفته فیلم ترکی نگاه نمیکنی؟ پسره چقد خودش به ابو اتیش میزنه تا دختره به دست بیاره

نه دیگه زدن دیگه فک کنم خیلی کم شده اونقدر بزرگش نکن.چرا عشق نداریم کی گفته فیلم ترکی نگاه نمیکنی؟ پ ...

پسرا معیارشون فقط خوشگلیه😁 درسته؟ 

چطور؟ بیشتر توضیح میدی

خب هر بچه ای از اول که به دنیا میاد پاک و مععصومه مهم نیست جنسیتش چیه و بعد کم کم به خاطر تربیت خونواده دید جنسیتی که جامعه بهش داره و مسئولیت ها و وظایفی که بر عهده داره تربیت میشه و شخصیتش شکل میگیره جدا از این جمع بستن همه درست نیست بعضی از اقایون واقعا احساساتی هستن

...