2777
2789

بزارید یه خلاصه بگم مادربزرگ پدری من ۱۶تا بچه داره 

پدر من بچه هشتم پسر پنجمه یعنی نه ته تغاریه نه بچه بزرگه نه تک پسره هیچیی یه بچه نرمال 

بقیه بچه ها همه سر خونه و زندگیشونن(ی دونه از عمه هام و دوتا از عموهامم مجردن ولی جدا زندگی میکنن)

این همه سال زندگیم یه مسافرت تنهایی نرفتیم یه تفریح با خیال راحت نرفتیم همیشه اونم بوده یعنی خداشاهده بازارم میخوایم بریم ب یه بهانه میاد که ای یه قابلمه مثلا میخوام بخرم تنهام منم بیام کل روزو کوفتمون میکنه باید دنبال قابلمهه ایشون باشیم مسافرتم همینه باید واسه شونصد تا نوه سوغاتی بگیریم یعنی بی ازار نیست 

درحالی ک حق و حقوق بابای من و منو خواهرام با بقیه بچه هاش یکیه شاید حتی کمتر

بابامم خیلی حساسه اصلا نمیشه اسمشو بیاریم یا بگیم خونه جای دیکگه بگیریم سریع قاطی میکنه میگه مادرمه عزیزمه شاید بقیه بچه ها بد باشن(بخدا منو مامانم میگیم همیشه که مسافرت ببریم حاج خانومو تفریح ببریم هرجا گفت ولی ماهی یبار دوهفته ای یبار نه هرررر دفعه که خودمون میریممم)میدونم پدرم به فکر مادرشه حق داره افتخارم میکنم ولی ما حق نداریم؟عمه هام هیچکدوم حتی تو شهری که مادرشوهراشون هست نموندن مادربزرگمم راهنمایی میکنه اره نمونید پیششون اذیتتون میکنن ولی خودش؟!یه جوریم رفتار میکنه منت میزاره مثلا میگه اره نخواستم باهاتون بیام محمد(بابام)خیلی اصرار کرد ای کاش نمیومدم اذیت شدم و فلان یعنی اخر سر بدهکارم میشیم

ای خداااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی برید با ماکانت دوتایی باباتو نبرید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خدا قوت بهش ۱۶ تا بچه🫠

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

جدا زندگی میکنیم مثلا 

همسایه دیوار ب دیواریم 

بابام میخواد خواهرمو برسونه دانششگاه منتظر میمونه بیان میگه ای وای گفتم کجا رفتید اول صبحی نکنه رفته باشید دوری چیزی بزنید بی مادرجونتون😕مثلا شوخی ولی واقعا نگران این مسئلست بعدم گفت اره اخه من ازین بستنی لیوانیا خیلی دوسست دارم یه وقت رعتین منم ببرید کنارتون بخزم ازونا😐

حالا بقیه بچه ها بیان التمااااااسم کنن نمیره همراشون 

گناه داره اینجوری نگو مادر بزرگته عنوان تاپیک خیلی بد بود 

اگه دقت کرده باشید تو ادامه صحبتم گفتم واقعا خوشحالم پدرم به فکر مادرشه مامانم همین فکرو میکنه هیچوقتم بی احترامی نمیکنم 

ولی باید فرق گذاشتنشونو ببینید که بفهمید بیست و خورده ای شاله من چی دارم میکشم 

تقریبا شبیه مادرشوهر منه.خب بهش نگین ،بیخبر برید

مشکل اصلی بابامه هرجا بریم میگه هر جاااااا 

بعد مثلا شده بازار بریم ابجیم بیچاره بعد کلی اصرار بابامو راضی کنه لباس بخره براش برمیگرده زیر زیرکی میگه نخر مگه همون روز نگرفتی براش یا بگو مامانش بخره مگه پول یه لباسو نداره؟

مامانم خانه داره و خودش میدونه اینووووو که هیپ درامدی نداره 

به خدا اگه دروغ بگم 

خونه دخترداییم دعوت شدیم دختر داییییی

فردای روزی ک برشگتیم ناراااحت و عزااا که چی شده زیر پای بابام نشسته حالا چی میشد منم ببرید مگه چقد غذا میخوردم؟مهمونی خونه مردم اخه؟بابامم تو خونه دعوا با مامانم که سریای بعد یه تعارف بکن بهش چی میشه مگه

وقتی بابات خونه نیس برید خرید

عزیزم مشکل ما که خرید نیست 

خانوادست خانواده 

ما خیلی به هم وابسته ایم بابامم بنده خدا همه جا میبره مسافرت این ور اون ور 

حالا بابامو حذف کنیم کلا ب خاطر خود خواهی یه نفر دیگه؟