2777
2789
عنوان

ب بابام خیانت کنم یا خودم؟..

282 بازدید | 39 پست

سلام..

داستانم خیلی طولانیه

من حدود یکسال پیش با ی پسری اشنا شدمو باهم دوست شدیم

بابام سه ماه بعدش فهمید و گوشیمو نزدیک دوماه گرفت

ب پسره هم پیام داد و هرچی دهنش میومد گفت

ولی من واقعا عاشقش بودم و اونم حسش بهم متقابل بود

مطمئنم اون ادم درستی برا منه و واقعا تو این ی سال ی بار هم دلمو نشکوند و ناراحتم نکرد و هیچوقت پاشو از حدش جلوتر نذاشت

الان بعد ی سال مادرم فهمید و هرچی میشه تهدیدم میکنه ک به پدرت میگم

پدرم اگه بفهمه هم منو میکشه هم اونو

دیشب تو بحثی ک داشتیم ی جوری با اطمینان میگفت مطمئنم دخترم عاقل شده و دیگه از این کارا نمیکنه

بعد هم گفت جز من و برادرم کسیو نداره و میخواد منو بالا ببینه و موفق و من سرمایه زندگیشم و ناموسشم

و ازم خواهش کرد خوردش نکنم

نمیدونم باید چیکار کنم..

اگه رابطمو تموم کنم به خودم خیانت کردم

و اگه ادامه بدم به بابام..

درضمن تو سنی نیستیم ک بتونه بیاد خواستگاریم

با خودش حرف زدم

گفت میتونیم ی مدت بیخیال شیم

هرچندسالم بشه پام میمونه و من ایندشم و از دستم ناراحت نمیشه

شما بگین من چیکار کنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف پدرت گوش کن. از روی تجربه بهت میگم. مردها همجنس خودشون رو بهتر از ما می شناسن. به پدرت اعتماد ...

اخه من واقعا از این مطمئنم و میدونم ادم دزستیه..

اگه میخواست کاری کنه تاالان هزار باز شرایطش پیش اومد..

اخه من واقعا از این مطمئنم و میدونم ادم دزستیه.. اگه میخواست کاری کنه تاالان هزار باز شرایطش پیش او ...

به بابات اعتماد کن ۵سال دیگه هم سن من میشی تازه با اینکه همه بهم میگفتن دختر منطقی و عاقلی ام ولی خودم میدونم باز چقد خربازی ها دراوردم و سادگی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
به بابات اعتماد کن ۵سال دیگه هم سن من میشی تازه با اینکه همه بهم میگفتن دختر منطقی و عاقلی ام ولی خو ...

دلم مبخواد بهش اعتماد کنم ولی از یه طرفی انگار یچیزی درون خودمو میکشم و نمیتونم بدون اون طاقت بیارم

اخه من واقعا از این مطمئنم و میدونم ادم دزستیه.. اگه میخواست کاری کنه تاالان هزار باز شرایطش پیش او ...

چقدر از گرانبهاترین ساعات زندگیت رو صرف رابطه باهاش کردی؟ از خودت بپرس اگه نبود مثلا توی درس موفقتر نبودی؟ به خدا نزدیک تر نبودی؟ اگه جوابت منفیه اون رابطه همش ضرر بوده.

ترنج

دلم مبخواد بهش اعتماد کنم ولی از یه طرفی انگار یچیزی درون خودمو میکشم و نمیتونم بدون اون طاقت بیارم

میتونی دختر، صرفا وابستگی داری بهش 

پسره هم سنته؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼