2777
2789
عنوان

چیزی راجب بستن بخت شنیدی تا حالا؟

226 بازدید | 19 پست

بچه ها چیزی راجب این شنیدید؟

واقعیه ب نظرتون؟

این ک کارات اصلن رو روال نیست...هیچ رابطه ای ب جواب نمیرسه...هیچ خاستگاری ب سرانجام نمیرسه...و کلی چیز دیگه و در کنار این ها...زن دایی هم هست ک ی بار خواهرمو تهدید ب بستن بخت کرده😑

شمام دیدید اطرفتون؟

ب نظرتون این چیزا درسته؟

خیلی خیلی خوشحال میشم تجربه هاتونو درمیون بزارید...ب معنای واقعی درمونده شدم...

کمکم کنید🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره لباس بر میدارن میبرن با چیز میبندش من تو اینستا دیدم ..جادو و جنبل هست فقط خدا نگذره از کسی که با این چیزا زندگی مردم و راکد میکنه که از حسودی بخواد به هدفش برسه ..تو گوگل بخون باید چکار کنی ..اینجا نمیشه اعتماد که به کسایی که تبلیغ میکنن دروغ میگن معلومه از نوع تاپیکو پستاشون ..سوره بقره بخون ..بیشتر سوره جن و الرحمن تا ۴۰ روز بخون 

منم شنیدم فقط:( امیدوارم واقعی نباشه چون ادم به همه چیز شک میکنه دیگه

ی دایی داشتم...ک فوت شده...جوان بود...۳۲ سال داشت ک بی دلیل مرد🥲مامانو مادربزرگم قبل مرگش رفته بودن پیش ی ساحری ک جن داشته...ی کلوم دروغ نیست این حرفام دیدن ک ت ی کاسه ک روش بشقاب بوده و ت دست خودشون بوده ی کوپه طناب با هزار تا گره اومده...بخته داییم بسته بود...اینو هزارجا بهمون میگفتن...و اینم میدونیم ک ی زندایی داریم ک ی پاش ت جادوگریه...ی ادم ب معنای واقعی پست پست پست...اصلن اسیر ی اتیشی شدیم ک انگاری چاره نداره...

آره لباس بر میدارن میبرن با چیز میبندش من تو اینستا دیدم ..جادو و جنبل هست فقط خدا نگذره از کسی که ب ...

پیش هزار تا دعانویس رفتیم ولی میگن و موکل داره و جن داره و ت قبرستون دفن شده....خدا زلیل کنه ب خدا میسپارمش فقط

پیش هزار تا دعانویس رفتیم ولی میگن و موکل داره و جن داره و ت قبرستون دفن شده....خدا زلیل کنه ب خدا م ...

خاک برسرشون تو قبرستون اینجا میگفتن جادوی سیاست خدانگذره ..اون دنیا چه جوری میخواد سرشو پیش خدا بالا بگیره.قران بخون حتما ..گوگل سرچ تموم چیزارو نوشته که سبک شی .از بین بره

فقط میدونم خاندن ایت الکرسی خیلی خوبه ،دیگه اثر نمیکنه 

شنیدم بکی بود بهترین جادو گراهم نمیتونستن جادوش کنن ،دلیلش خوندن ایت الکرسی 

در ضمن تو خود قران به چشم طلسم اشاره شده پس نمشه منکزش شد

ای وای کی اینکار و کرده بوده؟؟ عزیزم به خدا توکل کن دلت آروم بشه

ما ک فکرمون فقط ب زنداییم میره چرا دروغ...ولی خوب نمیشه صددرصد گفت...ب خدا از قیافه و اصالت چیزی کم نداریم ولی از ما کمتر ها خونه زندگی تشکیل دادن اون وقت من .خواهرم .پسرخالم .دخترخالم.دایی خدابیامرزم...هممون داریم ت بهترین سنامون مجرد میگردیم...یعنی ی رابطمون درست پیش نمیره ...وقتی دقت میکنیم میگیم خو فلانی دیگه با داییمون با دخترخالمون چی کارداره...تنها زندایی بدیمنم ب ذهن میرسه

فقط میدونم خاندن ایت الکرسی خیلی خوبه ،دیگه اثر نمیکنه   شنیدم بکی بود بهترین جادو گراهم ...

ت ی اتیشی اسیر شدیم ک انگاری خلاصی نداره😭فقط وفقط و فقط ب خدا واگذارش میکنم🥲

ت ی اتیشی اسیر شدیم ک انگاری خلاصی نداره😭فقط وفقط و فقط ب خدا واگذارش میکنم🥲

ببین اینایی که میگم امتحان کن 

سوره بقره صوتش بذار داخل خونه پخش 

هر روز تا جابی که میتونی ایت الکرسی بخون و صدقه بده 

ببین اینایی که میگم امتحان کن  سوره بقره صوتش بذار داخل خونه پخش  هر روز تا جابی که میتو ...

حتمن انجام میدم...از مصیبتی ک توش گرفتاریم ب خدا ب هرریسمونی چنگ میندازیم...ت خونه فقط دعوا...پدرومادر باهم...بچه ها باهم...بچه ها با پدر مادر...پیش هر دعا نویسی ک میریم میگن سردی اوردن ت خونتون...ن رواب خواهرم درست پیش پیره ن خودم...خاستگار وسطش بهم میخوره...یعنی خود خود اتیش جهنم...ب خدا قسم خوده خداهم واسطه بشه من نمیگذرم از این ادم...از بس ک منو خواهرم گریه کردیم...🥲