2777
2789
عنوان

سهمیه ۲۵ درصد

1051 بازدید | 18 پست

لطفا تجربه هاتون رو بگید از اطرافیانتون که سهیمه ۲۵ درصد داشتن چیکار کردن ؟ چی قبول شدن ؟ درس خون بودن؟ 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

همکلاسیم داشت 

از نظر امکانات و... هیچی کمتر از ما نداشت کل سال درس نخوند آخرم با رتبه دو برابر من پزشکی قبول شد

هیچی نگم بهتره فقط حرص می خورم

لعنت به هرکس این قانونو گذاشت و لعنت به هر کس استفاده می کنه همچنین لعنت به هرکسی که ندونسته دفاع می کنه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسیم داشت  از نظر امکانات و... هیچی کمتر از ما نداشت کل سال درس نخوند آخرم با رتبه دو براب ...

پشمام 

رتبه اش چند شد؟ دولتی قبول شد؟ 

پزشکی دولتی

مامایی آزاد

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

پشمام  رتبه اش چند شد؟ دولتی قبول شد؟

بله رتبه شصت هزار بله دولتی تیپ سه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
بچه ی جانباز بود؟

نمی دونم از خانواده اش خبری نداشتم

ولی پدرش رو گاهی می دیدم توی جلسات ظاهری که مشکلی نداشت احتمالا از نظر اعصاب جانباز بودن

من به پدرش احترام می ذارم ولی سهمیه کنکور ناعادلانه بود

نمی دونم از خانواده اش خبری نداشتم ولی پدرش رو گاهی می دیدم توی جلسات ظاهری که مشکلی نداشت احتمالا ...

بله سهمیه واقعا ناعادلانه هست 

همکار منم سهمیه داره باباش جانبازه اصلا سواد تدریس کردن نداره اما با منی که بدون سهمیه استخدام شدم برابر هست شاید هم از من هم بالاتر باشه به خاطر باباش 

شصت هزار 😐

بله😏

تازه می دونی توی دانشگاهم با سهمیه نمرات زیر دهو پاس می کنن با سهمیه صد درصد (اینجا بیست و پنجه اونجا صده) تخصص قبول می شن

قشنگ توضیح بده 

اگه بیشتر اطلاع داشتم قطعا میدادم!

فقط میدونم اونی ک مامایی آزاد قبول شد ی شهر کوچیک کم امکانات بود درسشم تعریفی نداشت

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

بله سهمیه واقعا ناعادلانه هست  همکار منم سهمیه داره باباش جانبازه اصلا سواد تدریس کردن نداره ا ...

خیلی ناعادلانه اس خیلی

بله😏 تازه می دونی توی دانشگاهم با سهمیه نمرات زیر دهو پاس می کنن با سهمیه صد درصد (اینجا بیست و پن ...

ای وای چقدر عجیب